Tavla och inbjudningskort

Hej!

Då var det måndag igen och dax för mig att bjuda på ett inlägg 🙂

Förra veckan dök det upp ett sprängfyllt dt-paket fyllt med spännande material som bara ropade på att få skapas med. Inspirationen började genast flöda och idag kommer jag visa er några alster som jag skapat just för er. Dessa alster kommer inom kort att finnas i butiken så ni kan kika lite närmare på dom och klämma/känna lite 😉

DSC_0447Paketet innehöll en massa skoj bla dessa otroligt sötabokmärken änglara. Det första som slog mig var att dom är ju perfekta för dopinbjudningar och en tavla så det fick det bli.

DSC_0437

Till alla alsterna har jag använt samma grundmaterial: Ljusrosa och vitt cardstock och glittrigt rosa cardstock.

På det första kortet har jag använt min Doily Lace punch för att göra den söta bården. Den söta ramen kommer från spellbinderkitet: Floral Ovals. Kanterna har jag färgat med distressdynan walnut stain. En bit spets, stickles glue och pearlmaker var allt i dekorationsväg jag använde.

DSC_0438

På kort nummer två valde jag att dekorera med en annan spets, oval spellbinder och 2 stycken bokmärken änglar. De runda hörnen gör ni enkelt och smidigt med en hörnstans. Dessa är perfekta för er som håller på eller planerar börja med Projekt Life.

DSC_0441Till tavlan valde jag att använda en av de storabokmärken änglar. Jag ville inte att den skulle smälta ihop helt med det rosa pappret så därför tejpade jag fast den först på vitt och sedan mörkbrunt papper och klippte ut. Jag avslutade med att sätta fast den medhäftkuddar.

DSC_0446

Jag har dekorerat flitigt med en massa olika flera olika dekorationsblommor från butiken, fjädrar, pärlband, pistiller, blad och band med hjärtan. Från en rulle washitejp hittade jag orden som jag tycker passade in perfekt. Som avslutning ”blingades” alltsammans med stickles glue.

Det var allt jag hade att visa er idag.

Nästa vecka kommer lite semesterbilder som jag egentligen hade tänkt visa er idag men valde att vänta med.. den som väntar på något gott…. 🙂

Tusen tack för att ni kikade förbi och glöm inte att hålla koll på alla nyheter som dyker upp i butiken.

KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *