Tavla med litet budskap

Hejsan!

Då va det redan onsdag igen och då var det dags för ett litet inlägg från mig. Man märker verkligen att hösten är på inväg vissa dagar och andra dagar kan man fortfarande njuta av lite sensommar värme. Men det en av dom bästa sakerna med denna årstid är att man har lite mer tid att sitta inne och pyssla, skapa och låta kreativiteten flöda.

Idag har jag dekorerat en liten canvastavla som jag ska ha hemma på en tavellist på väggen.

I vanliga fall när jag har gjort tavlor innan har jag använt mönstrat papper som bakgrund men i detta fallet så hade jag ett set med vackra sidenband som jag har limmat dit. Jag föll så för skimret, nyanserna och tonerna i guld att jag ville skapa något ut ifrån dom.

Sedan hade jag ett papper som passade ihop med tonerna i banden som jag byggde vidare på. Sedan hade jag fina bokstavs stickers i guld som jag skrev carpe diem med. Och just det budskapet behöver jag göra mig påmind om varje dag, att just fånga dagen.

Förutom texten har jag bara dekorerat med lite glitter lim, halvpärlor och så har jag även använt små guldpärlor som man egentligen man använder till smycken.

Jag tycker att det är roligt när man kan skapa något till sig själv eller andra som man kan känna glädje eller ha nytta utav. Och med fantasi och lite pysselsaker finns det inga gränser. Så ta en kil in på hemsidan och kika på alla godsaker som finns där.

Material jag har använt hittar ni här:

Canvas Målarduk

Satinband Set – Creme

Stickers Alfabet och Siffror – Guld Bokstäver

Ledpärlor Förgyllda

Mönstrade Papper A4 – Stars Guld

Halvpärlor – White – Papermania

Glitterlim Stickles – Ranger – Gold

Tack för titten, kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *