Små påsk påsar till liten present

Hej!

Vilket underbart vårväder vi har fått. Hoppas det håller i sig. Idag passade jag på att fota ute i solen. Jag visar idag 2 små påskpåsar som rymmer en liten present. Båda påsarna är gjorda av 1 Cardstock (Cool Heather) och ett Mönsterpapper (Påskpyssel) och mäter c:a 10 x 10cm.

DSCF8087

På högra påsen har jag dekorerat baksidan med gula och lila påskfjädrar och en rosett.

DSCF8088

Den andra fick en äldre  Magnoliastämpel färglagd med distressmarkers på baksidan. Den finns inte i shoppen men här hittar du massor av andra stämplar.

DSCF8089

Jag har använt en stämpel ur detta settet till den vänstra påsen. Ett underbart set med jättefina blomsterswirls och en fågelbård som man kan använda till mycket annat än bara påsk.

DSCF8090

En guldklädnypa fick hålla i en utstansad tag med en hälsning på. Den andra påsen fick ett gult satinband som stängning och  lila och gula rosor som dekoration. Kanterna på påsen är distressade med Distress ink shaded lilac och mönsterpappret med squeezed lemonade.

Det var allt jag hade att visa idag. Jag hoppas  ni får en lika bra helg som jag kommer att ha, pyssel från fredag em till söndag em 😀

Ps. Jag fick en förfrågan från Gunilla om mall till mitt bikinikort. Jag har själv hittat mallen på nätet. Har hittat samma mall i otaliga olika bloggar och har ingen aning om vem som är uppfinnaren till den. Bara googla template bikinicard så hittar du den.

Kram

Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Små påsk påsar till liten present”

  1. Profilbild för Elin
    Elin

    Vilka härliga påskpåsar! Underbart kombinerat med färgerna 🙂

  2. Profilbild för Emma K
    Emma K

    Hej! Snygga påsar! Har du någon mall till dessa? Jag gör bara kort så är nybörjare på detta område.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *