Riktiga utmaningar

Hej!

Som DT får man med jämna mellanrum ett paket fyllt med massor av material som Kristina vill att vi ska skapa och inspirera med. Det kan vara allt från nyheter, blommor, dekorationer mm. Alltså rena rama julafton :Happy-Grin:

Kristina har efter den här tiden jag varit DT lärt sig hur min stil är och vad jag älskar att skapa med, men ibland skickas det med lite utmaningar med material som jag kanske inte valt att köpa själv. Det är absolut inte fula och hemska saker tvärtom, superfina men jag lovar dom ger mig hjärngympa 😉

Idag tänker jag visa er 2 riktiga utmaningar som jag skapat, först ut är ett muuuuuumsigt kort med några urgulliga kossor.

DSC_0318 (2)

Jag har valt att använda mig av ett färdigt kort och dekorerat med en bit papper från Pion Design. Blommorna kommer från You Do och är riktiga favoriter ( ni missar väl inte att dom finns i flera olika färger) i mitten av blommorna har jag limmat fast små rhinestones. De söta kossorna som jag satt dit med 3-d kuddar mumsar på lite mat från grannens åker, perfekt ju!

DSC_0319 (2)

Det rosa alfabetet finns självklart i butiken likaså chocolate pearlsoch stickles glue.

Kort nummer två passar en tuff brud.

DSC_0321 (2)

Till detta kort har jag gått all-in med washi tape, Kristallband, svarta rosor, rhinestones och som pricken över i: en sko passande en riktig brud.

DSC_0324 (2)

För att matcha med resten av kortet stansade jag ut bladen och texten i washi tapen som jag tejpat på en bit vanligt cardstock. Den lila ramen har jag gjort med hjälp av denna spellbinder. Jag avslutade det hela med lite stickles glue.

 Detta blir allt för idag! Jag hoppas ni gillar min annorlunda stil. Det satt långt inne men jag blev riktigt nöjd med resultatet och det är ju viktigast.

Tack för idag! Kram DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *