Presentask

Hej!

Idag tänkte jag fortsätta med julinspirationen men kanske inte i de klassiska julfärgerna. Man kan nämligen kliva ur det ”vanliga” och ändå få det juligt och vackert.

_dsc0206

Jag har gjort en presentask perfekt för denna lilla klappen eller presentkortet. Till den har jag valt det vackra pappret: Pearlescent  från Kaisercraft.

Asken har jag gjort med en dies som kommer från en pysselkompis gömma men i butiken finns det redan klaraMålartejp i flera färger som bara behövs dekoreras!

_dsc0209

Jag har valt att dekorera med en egenpysslad tag med glitter snow runt kanten. Blommor färglagda medInka Gold Vax Silver och glitter snow. Några vita pearls och utstansade kvistar och en Målartejp.

_dsc0210

När jag ändå höll på och pysslade fick det bli en tändsticksask.

Återigen använde jag pappret med julkulor ihop med 2 bilder från detta ark. Jag var ju tvungen att pynta med lite snö både på bilden men också på Akvarellpappersom jag limmade fast på rosetten gjord av organzaband.

_dsc0212

Här ser ni andra sidan av asken.

_dsc0215

Jag hoppas ni vågar er på att testa att göra julkort och klappar i lite andra färger än de klassiska röda och gröna tonerna.

Hoppas ni får en fin vecka och ta hand om er!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

2 svar till ”Presentask”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Åh vad lyxigt och fint!
  Och stort grattis på födelsedagen från alla oss på jobbet, Maria Meijer!

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tusen tack för fina ord och för grattishälsningen ❤❤ Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *