Påskkort i gult och naturfärger

Hoppas ni haft en fin vecka och att ni alla har fått känna av lite vårväder. I år tänkte jag göra något jag inte gjort på flera år….. nämligen skicka påskkort. Jag som annars älskar att skicka kort måste erkänna att jag har varit väldigt slarvig med att få iväg just påskkort de senaste åren. Men nu är tillverkningen i full gång 🙂 Jag beställde hem lite gula papper och dekorationer i butiken och här ser ni resultatet av mitt shoppande!

Under kategorin PÅSKPYSSEL hittar ni allt ni kan tänkas behöva för er tillverkning, jag hoppas allt inte är slutsålt ännu. Men för säkerhets skull skynda er ut och klicka hem lite godsaker 😉

Till mina kort har jag använt följande material:

Kortbasen tillverkade jag av craftfärgad cardstock, från början hade jag tänkt använda de söta konvolut korten men när jag fick hem dom stämde de inte alls i den gula färg jag tänkt så dom fick ”gå under kniven” och bli bakgrundspapper istället. Det blev kanske inte så ekonomiskt men bättre att de används 😉

De söta mönstrade papperna är fram och baksidan på: Flower Field som fått sig en omgång med både egde scrapern och distressdyna. Den gula tagen hittar ni i 10-pack och också den har fått sig lite färg och sedan ritade jag mönster med en tunn svart penna.

Tagen har jag dekorerat med en utstansad cirkel (prydd med 3 olika stämplar, alla från egen gömma), ostduk, utstansade fjärilar i spillpapper, gula och rosa rosor och en slarvig rosett av organzaband. Allt hittar ni i butiken!

Avslutningsvis blingade jag med lite gul stickles glue och lite vit gesso här och var.

Dessa kort och några till som just nu är under tillverkning kommer snart skickas ihop med en nytagen bild på mina älskade barn till några utvalda nära och kära lagom till påsk. Jag hoppas jag kunnat inspirera er att få till några vår-iga påskkort.

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Påskkort i gult och naturfärger”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Jättefint! Älskar sättet du använde organzabandet på! Det blev ju väldigt livligt och fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *