Merry Christmas

Hej!

Jag hoppas ni är i full gång med julkortsproduktionen nu…om inte så är det hög tid att sätta fart! Det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar till advent. En av de bästa tiderna på året  :Star-Struck:

Jag har ju som ni kanske redan vet varit igång med julkorten i flera veckor…men nu börjar jag komma till de där sista speciella.

Idag tänker jag visa er just ett av dom speciella.

DSC_0034Jag har använt mig flitigt av en dies lik spellbindern: Classic Scallop Cirkle till detta kort. Jag har stansat ut 4 olika storlekar i grönt och rött cardstock plus den underbart söta bilden från arket: Christmas Eve. Jag satte häftkuddar mellan varje lager för att få lite effekt.

DSC_0033Alla kanterna har fått sig lite färg med Tim Holtz Walnut Stain.

De röda tags jag använt hittar ni i flerpack i butiken, dom har jag klistrat på 2 stycken julstickers på. Dessa är från egna gömmor men ni hittar fina alternativ här.

DSC_0031Till dekoreringen använde jag olika storlekar på vita och röda pappersrosor, knoppar, silverblad, kvistar, rosett och en liten bjällra klocka.. För den juliga snö/frost känslan glittrade jag med glitterpulvret white gold. Med hjälp av en paper pen gjorde jag de små ”snöfingorna”.

DSC_0032

Det var allt för idag!

Nästa vecka hittar ni några stora julklappstags i bloggen. Välkomna tillbaka och lycka till med ert skapande!

DT_mariaKramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *