Maria frossar i Lila…

Hej!

Jag har fullkomligt frossat i lila alster de senaste veckorna men vad gör man när man får så mycket fint i DT-paketet som går i lila…..jo man skapar 🙂 Jag hoppas att ni orkar med ännu ett lila verk från mig.

 Jag lovade er ett inlägg men påsk-tema denna vecka men jag har inte fått till mitt alster så som jag tänkt mig så jag får trixa, fixa och svära (ja, tyvärr så blir det en och annan svordom också när jag inte får det som jag vill  :Crazy2: ) några dagar till.

Hursomhelst här kommer ett grattiskort jag skapade på gårdagens pysselträff ihop med DT-Malin och närmare 30 andra pysselgalna tjejer.

DSC_0003

Jag fick en bit kvar av pappret: Violet Crush – Mallow från mitt färgutmaningskort som jag skrapade kanterna på med edge scrapern och sedan färgade in med walnut stain. Bakom satte jag ett mörklila cardstock och kortbasen har jag gjort av nyansen: Foxy.

DSC_0004

Med hjälp av en punch från Martha Stewart gjorde jag den fina bården, just denna finns inte i butiken men såå många andra. I vanlig ordning dekorerade jag med en drös av blommor, florist som man är kan man ju inte vara annat än blomgalen 😉 Jag har valt att använda: körsbärsblommor, stor lila ros, smårosor i lila/rosa nyanser, pistiller, fjärilar och en swirl som tidigare fanns i butiken. Jag har också använt 2 stycken bjällra klocka. som ni självklart hittar i butiken. Som avslutning gav jag allt en sista piff med stickles glue, det måste ju glittra och glimma 🙂

Hoppas ni får en trevlig vecka och får njuta av härligt vårväder.

Stor kram från DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *