Little miss Cutie and miss Kitty

Ni vet de där mönstrade papperna som man bara känner… WOW! Vilket fint papper! Och man sedan vänder på det och det är lika fint på baksidan? Detta mönstrade pappret var ett sådant! Men den ena sidan hägrade lite mer, men jag kände mig lite tvungen att riva och vika upp lite så något av baksidan syntes i alla fall 🙂

Det är ju alla hjärtans dag i morgon och jag kör lite åt det hållet med denna layouten.

litte miss cutie and miss kitty

Det underbara mönstrade pappret är ett Maja Design-papper Crea Diem-serien som heter Sann Vänskap . Jag har distressat kanterna på pappret lite här och där med Distress Ink Worn Lipstick. Tårtpappret och den grå cardstocken (som tagit ett varv genom Martha Stewart-punchen Doily Lace) har och distressats med Worn Lipstick.

Jag har rivit upp det mönstrade papprets kanter lite och rullat dem runt ett penselskaft. Hittade en riktigt gammal sak bland mina scrap-saker, en wellpapp-vecklare (vet inte om den heter så). Så den fick användas för att veckla till det cardstock lite, sedan fick även det pappret en touch av worn lipstick. Det finns färdiga räfflade cardstock att köpa i butiken, ni hittar dom här :).

litte miss cutie and miss kitty ddd

Som dekor satte jag Rosa Rosor På spetsband och vackra rosa band, finns även i vitt i butiken. Och lite små-rosor i vitt och rosa, samt vita rosetter. Även lite större vita rosor och körsbärsblommor i rosa. Lite vitt pärlband och Kaisercrafts diecuts Violet Crush. Övriga dekorationer i klustret är en rosa fjäril i jute, vita blad (som jag distressat något i kanterna med worn lipstick), pearls i silver och en söt charm-katt som hänger i en silverfärgad tråd.

litte miss cutie and miss kitty d

Titeln är skriven med de vita stickersbokstäverna Headline från Karen Foster sticker,  och Tiny alfabet-stickers från Kaisercraft.

litte miss cutie and miss kitty dd

Det var allt jag hade för denna gång! Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag i morgon! <3

Kram Fialisan/ Sofia

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Little miss Cutie and miss Kitty”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Ljuvlig LO och underbart foto! Supersnygg detalj med den uppvikta kanten och allt ögonmums du gömt undan där! Det infärgade tårtpapperet bakom fotomattan blev verkligen pricken över i:et!

  Ha en fin fortsättning på veckan, kram!

  1. Profilbild för Fialisan/Sofia
   Fialisan/Sofia

   Tack så jättemycket! Vad glad jag blir! ♡. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *