Lite av julens goda i en altrad paradisask.

Herre gud… Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton! Det känns som om hela december bara har rusat iväg. Men nu när vi börjar närma oss julen så känner jag ändå att jag ligger i fas, granen är pyntad, tomtarna är framme och gardinerna är bytta. Jag har skickat alla mina julkort, jag har bakat alla kakor, bullar, godis så nu ska jag bara njuta av dom sista dagarna fram till dopparedagen.

Idag hade jag tänk att visa två altrade paradisaskar, för det är ju något som står framme på borden i många hus nu när helgerna kommer. Men jag tycker att det är mycket roligare att ha chokladkartongerna framme om man har ”piffat” upp dom lite. Då blir det genast något vackert att ha framme men som gömmer något gott under locket! Man behöver ju inte ta just en paradisask utan det går ju bra med den eller dom som man gillar bäst. Jag har en after eight ask som jag tänkte skulle få vara med i min samling med altrade chokladkartonger nu till jul men den får jag göra när jag har lite mer tid.

Här kommer en bild på den första asken!

Material lista från shoppen till den vinröda/beigea asken:

* Cardstock: Cardstock Bazzill – Canvas – White, Cardstock Bazzill – Classic – Kraft

* Mönstrade papper:Maja Design – Julen Är Här – Tomten & Granen, Christmas Diecuts

* Blommor: Poinsettia Röda & Vita – 3 och 6 cm – , Rosor Reprint 15mm,  Knoppar 7mm – Vita

* Stansar: Branch Punch – Martha Stewart, Eyelet Lace Punch Around The Page Set

* Övriga dekorationer: Vintage Berries Magnolia – Golden, Stickles Glue – Platinum, Metallfötter – Tim Holtz – Foundations, bokstäver och swirl med löv på bakom blommorna är utskuret med Silhouette Cameo

* Stämpel: Julcollage Reprint

Sedan var jag ju bara tvungen att göra en till för att jag hade två stycken så den ”nakna” asken såg lite ledsen ut när den andra blev så fin och då kunde jag ju passa på att visa lite fler vackra julpapper och så vidare.

Material lista från shoppen på den gröna asken:

* Cardstock: Cardstock Bazzill – Canvas – White, Red Devil, cardstock

* Mönstrade papper: Inkido – Happy Christmas – Christmas Carol, Inkido – Happy Christmas – Happy Music

* Stämpel: Clearstamps Reprint – Jul Set 1

* Stans: Branch Punch – Martha Stewart

* Blommor: You Do – Christmas

* Övriga dekorationer: Pearls 50 st – Moss, Metallfötter – Tim Holtz – Foundations, bokstäver och swirl med löv på bakom blommorna är utskuret med Silhouette Cameo.

Låsen som jag har använt kommer från mina egna gömmor och dom har jag monterat dit av 2 anledningar… Den ena är att det ska bli lite svårare för barnen att nalla chokladbitar och den andra var att locket inte riktigt stängdes när jag hade klätt in det med några extra lager med papper.

Hoppas att mitt inlägg gav lite inspiration till någon där ute!

Ses om en vecka kram Sophie.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *