Kung i mitt hjärta

Denna vecka tänker vi fullkomligt överösa er med inspiration inför söndagens stora händelse:

fars-dag

men inte att förglömma alla fantastiska: bonuspappor, morfäder, farfäder, svärfäder och goa granngubbar eller någon annan man som betyder extra mycket för er.

Jag tänker bjuda er på 2 inlägg även denna vecka och först ut tänker jag hylla min egen älskade pappa och världens absolut bästa morfar! Han har det största hjärta man kan tänka sig och han är min idol. Jag är så stolt över att vara hans dotter ( och där om tårarna… 😉 )

_dsc0188-5

Det fick bli en Chalk paint med detta härliga fotografi med morfar och min lilla Emil.

Jag började faktiskt med att måla/kladda/embossa/glittra/mista och avslutningsvis lägga på ett lager av crackle accent på en från början helt vit passepartout.

_dsc0191-4

När allt torkat ordentligt limmade jag fast ramen med limpistol (så det håller ordentligt) på grått cardstock, grå wellpapp och avslutningsvis en annan nyans av grå cardstock på canvastavlan. Runt kanterna smetade jag ytterst lite gesso här och var med hjälp av fingertoppen och avslutningsvis färgade jag lite med distressdyna.

_dsc0189-5

Eftersom ramen sticker ut så mycket valde jag att dekorera ganska milt och enkelt. Jag har använt alfabetet: Quillingremsor till all text, ramen runt fotot är en dies från Rox Stamps. I paketet med Barber Shoppe-die cuts hittar ni de andra dekorationerna förutom hjärtat som kommer från egen gömma.

Det var allt just nu!

Kika gärna förbi lite senare och kika på korten jag gjort. Till dom har jag använt fler av die cuts från Barber Shoppe.

Kramar DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *