Kort till presentkort – BoBunny

Glad 3:e advent på er!

Nu börjar dagarna närma sig och hög tid för att ordna med de sista julklapparna. Idag tänker jag visa er ett kort med en liten ficka som utan bekymmer rymmer ett presentkort. Kan det bli bättre!!

_DSC0341 (3)Jag har använt mig av de härliga julpappret: Wonderful från BoBunny ihop med vitt cardstock och silverglittrigt papper.

_DSC0340 (4)På insidan har jag gjort en liten ficka i perfekt storlek för ett presentkort. En bit glitterpapper ger insidan ett exklusivt utseende.

_DSC0343 (2)Jag har enkelt dekorerat med en glittrad och gessomålad snöflinga och 2 stycken julstämplar. För att hålla ihop kortet har jag gjort 2 stycken hål som jag sedan trätt ett vitt band igenom.

När jag ändå höll på fick det bli ännu ett julkort med dessa härliga BoBunnypapper.

_DSC0333 (4)

Detta kort fick gå i lite varmare toner. Här använde jag papperna: Reindeer och Wonderful ihop med guldfärgat glitterpapper, vitt och kraftfärgat cardstock. För att få in lite mer glitter la jag en tunn sträng sticklesglue runt kanten på det bruna pappret.

_DSC0335 (3)Pricken över I:et på detta kort är väl ändå den vackra kanten. Den har jag gjort med hjälp av 2 stycken spellbinder dies från kitet:spellbinders. Detta kort knöt jag ihop med en bit hampasnöre.

Sådär, det var allt jag hade att bjuda er på idag. Hoppas ni får en härlig vecka!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *