Kort till mor

Hej!

Då var det måndag och ny vecka igen. Den sista i maj för att vara exakt så nu kan man väl nästan säga att sommaren är här.

Igår firades morsdag i hela Sverige och jag hoppas att ni blev ordentligt uppvaktade av era nära och kära. Själv fick jag en vacker rosa blomma (såklart) som min dotter Emma valt med stor omsorg. 2 stycken chokladaskar hade barnen valt också för att lyxa till det extra mycket.

Idag tänkte jag visa upp 2 stycken morsdagskort jag gjort. Det går ju att ge ett kort till mor mer än bara en gång per år 😉

Korten är gjorda av papper från mina stora favoriter: Maja Design och Pion Design.

På kort nummer 1 har jag använt mig av vitt cardstock som kortbas. De mönstrade papperna heter: 7 Mars och 4 April. Kanterna har jag skrapat med min edge scraper och färgat med walnut stain. Den fina bilden hittar ni på arket: Bouquet från Pion Design. Den har jag stansat ut med hjälp av min Big Shot och diesen Floral Ovals. Som dekorationer har jag använt en spets, pärlband, liljor, rosor och mini alfabet.

På kort nummer 2 har jag återigen använt papper från Maja Design, denna gång i rosa toner. Papperna jag använt heter: 4 Maj och 7 Maj. Ännu en gång har kanterna skrapats och färgats precis som kortet ovan. Som dekorationer har jag valt att använda: pearlsvita liljor, ros och lila blomma från egna gömmorna. Fjärilen har jag stansat ut med min Martha Stewart stans.

Det var allt för denna gång. Kika gärna in lite senare då jag visar upp lite Pirater till barnkalaset.

KRAM DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *