Konfirmationskort med Rox Stampspapper

Maj månad brukar betyda konfirmationstider.. jag tänkte idag bjuda på 2 stycken kort passande till en nykläckt konfirmand.

Jag har använt ett av de otroligt söta papperna från Rox StampsVintage Rosa att dekorera korten med.

Till korset skar jag ut 2 stycken delar i chipboard som jag limmade ihop. Detta för att göra det stabilt och extra hållbart.

Jag klädde det sedan i ett grönt cardstock innan jag skar till remsor av pappret: Vintage Rosa. Kanterna har jag (som alltid) färgat in med distressdynan walnut stain.

Jag kände att jag ville ha kortet lite mer ”ompysslat” och satte därför silverfärgade peel-off stickers runt kanterna vilket genast lyfte kortet.

Här ser ni en närbild på hur det blev med peel-off stickers. Stämpeln jag använt kommer från från egen gömma.

Jag dekorerade med rosor i olika färger,utstansade blad och rhinestones.

Till det andra kortet använde jag andra sidan av pappret och dekorerade på samma sätt som korset med peel-off stickers och blommor.

Här valde jag att dekorera med små söta blommor ihop med rosorna. Dessa kommer från ljusmanschetter som jag köpt i en lågprisbutik. Allt går att använda …….det är bara fantasin som sätter stopp!

Med dessa bilder ( jag beklagar de mörka bilderna men så går det när man fotograferar klockan 21,00 på kvällen) och alster önskar jag er en fin vecka!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *