WE LOVE ROSA

Idag har jag fått äran att starta upp en mycket speciell TEMA-vecka i bloggen, nämligen en ROSA. För mig personligen tycker jag det är en viktig självklarhet att uppmärksamma oktober månad och allt som görs i kampen mot Cancer.

Dagen till ära har jag skapat 2 stycken kort i just rosa toner.

Till dessa kort har jag använt mig av ett papper från: Prima- Misty Rose ihop med rosa cardstock och rosa glitterpapper.

Jag föll pladask för det vackra arket från Prima och ville göra resten av kortet lika stilrent och vackert. Därför valde jag att dekorera med matchande blommor i form av rosa blommor, stora knoppar, rosor, guldblad utstansade i guldpapper och små snirklar av peel-off stickers.

Till det andra kortet använde jag mig av samma material som det ovan men la till en rosett av organzaband, utstansat hjärta i guldpapper och en textremsa.

Med dessa kort vill jag önska er alla en fin vecka!

Kramar DT-Maria

 

Konfirmationskort med Rox Stampspapper

Maj månad brukar betyda konfirmationstider.. jag tänkte idag bjuda på 2 stycken kort passande till en nykläckt konfirmand.

Jag har använt ett av de otroligt söta papperna från Rox StampsVintage Rosa att dekorera korten med.

Till korset skar jag ut 2 stycken delar i chipboard som jag limmade ihop. Detta för att göra det stabilt och extra hållbart.

Jag klädde det sedan i ett grönt cardstock innan jag skar till remsor av pappret: Vintage Rosa. Kanterna har jag (som alltid) färgat in med distressdynan walnut stain.

Jag kände att jag ville ha kortet lite mer ”ompysslat” och satte därför silverfärgade peel-off stickers runt kanterna vilket genast lyfte kortet.

Här ser ni en närbild på hur det blev med peel-off stickers. Stämpeln jag använt kommer från från egen gömma.

Jag dekorerade med rosor i olika färger,utstansade blad och rhinestones.

Till det andra kortet använde jag andra sidan av pappret och dekorerade på samma sätt som korset med peel-off stickers och blommor.

Här valde jag att dekorera med små söta blommor ihop med rosorna. Dessa kommer från ljusmanschetter som jag köpt i en lågprisbutik. Allt går att använda …….det är bara fantasin som sätter stopp!

Med dessa bilder ( jag beklagar de mörka bilderna men så går det när man fotograferar klockan 21,00 på kvällen) och alster önskar jag er en fin vecka!

Kramar DT-Maria