Julkort med Pion Design

Då var det dax för första julkortet och detta med underbara papper från Pion Design. Kika in bland nyheterna och hitta massor med fina julpapper i alla smaker.

Här har jag använt ett ark Cardstock – Vitt – Avalanche som kortbas och bakom bilden. För att ge lite djup i kortet valde jag att sätta dit ett brunmönstrat papper mellan de två vita arken med hjälp av några Distanskuddar. Det ger genast ett fint resultat.

Den söta bilden kommer från Pion Design -Fairytale of Winter som ni hittar bland nyheterna. Den har jag gett ett gammalt och slitet utseende med hjälp av distresserna: Vintage Photo, Old Paper och Walnut stain. Dom slitna kanterna använder jag min egde scraper till, knögla gärna ihop pappret lite för att se det se ännu mer gammalt och slitet ut. Snöflingorna fick sig lite stänk av stickles glue- diamond för att glittra precis som i verkligheten.

Som dekorationer har jag använt några vita rosor, en julstjärna och alkottar som finns i mängder ute just nu. Ut och leta och fyll på era lager inför vintern. Dom söta kvistarna har jag stansat ut med mig Martha Stewart Stans. Allt sammans har fått sig en piff med stickles glue. Den söta tagen och stämpeln kommer från egna gömmor.

Har ni förresten sett Pion Design Silent Night – Tags och Vintage Bilder Pion Design – Christmas Angels!!!! Dom ska snart hitta hem till mig- helt perfekta för julkorts tillverkningen.

Hoppas ni får en mysig vecka och pyssla på!

KRAM DT- Maria

 


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Julkort med Pion Design”

  1. Profilbild för Inga
    Inga

    Fint kort….men jag undrar varför bilderna ser långa och suddiga ut…..är det bara i min dator tro?…och det är bara dina bilder inte någon av de andra.
    Kram Inga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *