Julkort i traditionella färger

Hejsan!

Kan det vara så att du gärna vill göra julkort med fina bilder men inte kan/orkar/vill måla själv? Då är absolut dessa Chalk Paint är något för dig! Jag har använt mig av ett som heter  Winter Fairy julpapper pysseloch jag matchade upp resten av kortet med dom traditionella julfärgerna rött och grönt.  Som ni ser har min bild en vågig kant istället för rak, och det gjorde jag plättlätt med en stans från Spellbinders.

weestamps-sheet-41a-inkywings-2016

Eftersom jag gillar att jobba i  lager, så älskar jag när man tycker om båda sidorna av ett mönstrat papper. Då vet man dessutom att det matchar! Det gröna med prickar tex, det kommer från Kaiser Craft och heter ”Making a  List”.  På andra sidan finns noterna!  Det röd-mönstrade kommer även det från Kaiser Craft och heter ”Fill the Stockings”  (oxå med superläcker baksida!).

Själva kortbasen och ramarna runt dom mönstrade papperen är Cardstock från Bazzill.   Maraschino är en superfin julröd och cardstock Pine Needle är en fin mörk grön.

weestamps-sheet-41b-inkywings-2016

Det kanske märks att jag gillar lite dekorationer och alla dom här godbitarna hittar ni i shopen såklart! Det nät-aktiga röda bandet heter Crispy och det gröna lite smalare som sitter ovanpå är ett organza-band.    Det hela toppade jag med  det läckra vita snöflinge-bandet.

Blomgrupperna är gjorda med ostduk,  vita löv,  rosor, knoppar och pistiller.  I hörnen sitter små pearls som jag plockat av en och en och limmat fast. Sist men inte minst så behövs ju alltid lite glitter och jag använde den röda från ett trepack med glittertape i julfärger.

 

Lycka till med julkortsskapandet!

/Lisa

dt-lisa


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Julkort i traditionella färger”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    Fiiiiiint!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *