Ett blommande hjärtligt Kort

Hoppas ni har en härligt pysslig helg i stugorna!

Idag bjuder jag på ett Alla Hjärtans Dags-kort med massor av härliga blommor.

Grunden till kortet är ett rosa cardstock från Bazzill i färgen Petalsoft.
Dom två lagren mönstrade papper är faktiskt fram och baksida av samma papper, nämligen Sprinkles från FabScrap (passa på, jag såg precis att det är på rea nu!)

Den med riktigt bra syn ser att jag sytt ihop dom två mönsterpapperen med symaskin. Det gjorde jag innan jag satte fast dom på det vikta kortet, enklast så.

Min ”bukett” med blommor grundades med ett lager med Cheesecloth. Sedan är det Mullbärsrosor i vitt, rött och rosa i olika storlekar.
Jag petade även in några röda pistiller på två ställen.  Mitt i hela härligheten med blommor snurrade jag runt det röda pärlbandet ett par varv så blommorna kunde hålla fast det lite.
Rosetten är gjord med banden som satt ihop med det röda pärlbandet, jag klippte helt enkelt isär dom och använde var för sig.
Det nätiga bandet i botten kallas ”Crispy” band.

För att trycka lite extra på det hjärtliga temat så dekorerade jag även med några läckra röda brads och några halvpärlor i samma röda färg.

Hjärtliga Kramar!

/Lisa

Julkort med glamour

Då har vi kommit till den 4e advent.
Fyra ljus är tända och vi har en vecka kvar till julafton.

Jag tänkte köra lite partaj här inne idag med den här klämkäcka damen i rött. Vill ni vara med?

stampinbella-50a-inkywings-2016

Baskortet är rött Cardstock och sedan har jag använt guldglitterpapper och ett mönstrat papper från Maja Designs block ”Home for the Holidays”.
Stämpeln ”Edna Needs A Martini” från Staping Bella, tyvärr slut i lager, men fråga kundtjänst så kanske dom kan ta hem den på nytt.

stampinbella-50b-inkywings-2016

Vita blommor, Röda  blommor, Cheesecloth, Pistiller, Rosenknoppar, Snöflingeknapp och röda  paljettstjärnor från ett jul-kit med blandade dekorationer.

Hoppas ni får en lugn fin vecka nu inför julen, utan allt  för mycket stress.

Kram Lisa

dt-lisa-kristinas

Julkort i traditionella färger

Hejsan!

Kan det vara så att du gärna vill göra julkort med fina bilder men inte kan/orkar/vill måla själv? Då är absolut dessa Chalk Paint är något för dig! Jag har använt mig av ett som heter  Winter Fairy julpapper pysseloch jag matchade upp resten av kortet med dom traditionella julfärgerna rött och grönt.  Som ni ser har min bild en vågig kant istället för rak, och det gjorde jag plättlätt med en stans från Spellbinders.

weestamps-sheet-41a-inkywings-2016

Eftersom jag gillar att jobba i  lager, så älskar jag när man tycker om båda sidorna av ett mönstrat papper. Då vet man dessutom att det matchar! Det gröna med prickar tex, det kommer från Kaiser Craft och heter ”Making a  List”.  På andra sidan finns noterna!  Det röd-mönstrade kommer även det från Kaiser Craft och heter ”Fill the Stockings”  (oxå med superläcker baksida!).

Själva kortbasen och ramarna runt dom mönstrade papperen är Cardstock från Bazzill.   Maraschino är en superfin julröd och cardstock Pine Needle är en fin mörk grön.

weestamps-sheet-41b-inkywings-2016

Det kanske märks att jag gillar lite dekorationer och alla dom här godbitarna hittar ni i shopen såklart! Det nät-aktiga röda bandet heter Crispy och det gröna lite smalare som sitter ovanpå är ett organza-band.    Det hela toppade jag med  det läckra vita snöflinge-bandet.

Blomgrupperna är gjorda med ostduk,  vita löv,  rosor, knoppar och pistiller.  I hörnen sitter små pearls som jag plockat av en och en och limmat fast. Sist men inte minst så behövs ju alltid lite glitter och jag använde den röda från ett trepack med glittertape i julfärger.

 

Lycka till med julkortsskapandet!

/Lisa

dt-lisa