Julklappsgömma med Magnolia

För många av oss är november en lite tungsam månad, mörket sänker sig och snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Det är då det gäller att komma ihåg att november ju är en perfekt tid för scrapbooking och annat mys inomhus. Inte alltid helt lätt att tänka så, men jag måste säga att novembermörkret inte bekymrade mig det minsta när jag scrappade alstret jag tänkt att visa er idag.

Denna skattgömma är redo att fyllas med små klappar, choklad eller bara pryda sin plats bland jultomtar och kulor. Delarna är utskurna ur vit cardstock och sammanfogade med dubbelhäftande tejp. Kistan är klädd i designark från Magnolia – ”Stitched christmas” och Sweet red Poinsettia. Kraftiga och härliga ark som är lätta att jobba med och ger mycket julkänsla! Kanterna på Stitched Christmas har jag rivit med edge scraper och sedan lämnat dem ofärgade. Sweet red Poinsettia har jag sandpapprat längs sidorna för att ge de utskurna bitarna en vacker inramning. Runt lockets kant har jag fäst vit spets med dubbelhäftande tejp.

Julklappsgömmans lock är dekorerat med vita och röda pappersrosor, gröna blad samt Victorian miniatures från YouDo. Locket stängs genom ett härligt, brett satinband som trätts genom två utstansade hål genom lock och kistkant. För att släppa in ljus och få ett lagom titthål för den nyfikne mottagaren har jag stansat ut ett litet fönster på ena kistkanten. En bit OH-plast har fästs på insidan som fönsterglas.

Ha en härlig torsdagskväll!

Kram från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Julklappsgömma med Magnolia”

 1. Profilbild för Caroline
  Caroline

  Fantastiskt idé! Riktigt riktigt fin blev den också!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack, kul att du tycker om den! =)

   Skattkistan (med mall som jag sedan justerat lite) ramlade jag över när jag deltog i en månadsutmaning på webben i våras. Annars finns de ju i andra former och varianter. Denna skärs ut i 4 stycken så den blir ganska ”stor”, det gillar jag.

 2. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Du är så duktig tjejen

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack, söt du är…nu rodnar jag ju nästan! 🙂

   Kram

 3. Profilbild för Johanna
  Johanna

  super fin 😀

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack Johanna, snällt sagt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *