Juldekoration att hänga på väggen

Hejsan på er!

Jaha då var det äntligen onsdag igen och jag tänkte bjuda er på ett litet julpyssel tips. Det finns sååå mycket man kan pyssla med såhär inför jul och ska man hinna med allt måste man börja i tid=).

Så idag tänkte jag visa er hur man gör en juldekoration som man kan hänga upp i hemmet eller ge bort till någon.

Mallen jag har använt till stjärnorna hittar ni längst ner i inlägget och den lilla stjärnan är samma mått som jag skrev ut i. Den större har jag själv förstorat genom att måla av stjärnan på ett cardstock och sedan förstorat det så stort det gick inom ramen av 30×30 cm.

När jag klippt ut och bigat båda stjärnorna så limmade jag ihop dom så att den mindre ligger ovanpå den större. För att få stjärnan att komma ut lite mer från väggen så att man får lite mer djup på den så har jag satt dit extra flikar på baksidan, som ni ser på bilden.

Det är en rätt enkel sak att göra men väldigt rolig och plus att man kan skaffa sig lite nytt julpynt. Man kan nu även göra en stjärna till med samma mått och med likadana flikar så kan man sätta ihop dom 2 så att man får både en framsida och en baksida.

Material från butiken:

Cardstock: Rain Forest Grön

Mönstrat papper: Maja Design – A Gift for You – Bouquet of Poinsettias

Dekorationer: bjällra klocka., Burlap Twine Garn – Little Birdie, Vintage Golden Flowers – Magnolia, Stickers Kaisercraft – Yuletide, Stickles Glue – Gold, Die Cuts Kaisercraft – Yuletide

untitled

Tack för titten!!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *