Jul på Tjolöholm

Hej!

Nu börjar snart julmarknaderna att hopa sig! Mysigt tycker jag, även fast man inte hinner besöka så många som man kanske önskat. Hittade en gammal bild från när vi var på julmarknad på Tjolöholm för några år sedan. Den var nog mogen nog att scrappas nu 🙂

Pappret jag använt tyckte jag passade så bra i slottsmiljön, och kommer från Maja Design. Jag har målat en del av pappret med gesso, och stämplat med Bo Bunnys texture stamps, ville få igen lite av slottsväggen i pappret. Det bruna mönstrade textpappret kommer från Reprint och finns i flera färgställningar i shoppen. Texten ”JUL” kommer från Tim Holtz destinations- stack och stickers-bokstäverna från Karen Foster. Jag har ruggat alla kanter med edge scraper och distressat dom med ”vintage photo”. Blommorna har jag stansat ut ur ett gammalt notpapper med retro flower-stansen och som mitt en liten halvpärla från You Do. Fjädrar hör väl inte bara påsken till? Nej, det funkar även på jul 😉 . Så lite fjädrar fick vara med, samt vita blad och slotts-charms. De små bokstävernatagen kommer från Kaisercraft.

Det var det jag hade för denna gång! Hoppas ni kommer iväg på lite mysiga julmarknader nu innan jul 🙂

Kram Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

3 svar till ”Jul på Tjolöholm”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Vilken härlig LO med härligt murriga färger! Fotot är verkligen vackert och slott-charmsen passar så bra till stenbyggnaderna som skymtar på fotot!

 2. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Mycket fint! Gillar färgsammansättningen! Mysigt brunt och beige i riktig julanda!

 3. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Tack så mycket! Jag blir så glad 🙂
  Kram Fialisan/ Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *