Jul, jul…

Hej,

Underbara inför-jul-tider! Dagens kort har en enkel men effektfull vikning.

Av i princip ett designpapper och ett cardstock plus lite spillbitar får man lätt ihop två julkort -perfekt för massproduktion!

Designpapper med stora mönster kan vara kluriga att använda till kort, men här har jag behållit alla vackra mönster i pappret från Craft O’clock. Längs med kanterna har jag bara strukit ett tunt lager vit akrylfärg, och i kanterna finns duttar av Nuvodrops.

Fantastisk vackra blommor från Prima Marketing är stjärnan i dekorationen…Sedan fyller jag ut med chipboard-delar, små blommor, ostduk och lite utklippta detaljer.

Då pappret är så vackert i sig så ville jag behålla det så mycket jag kunde. Därför valde jag att använda vellum. När jag fäste vellumet så duttade jag små, små limduttar under den stämplade texten för att dölja limfläckarna som annars syns genom det tunna pappret.

Kortvikningen utgår från ett vanligt kvadratiskt kort där framsidan bigas horisontellt på mitten och viks tillbaka enligt bilden. Stämplar från Reprint.

Som vanligt är det lika bra att slänga ihop två kort när man ändå håller på för att undvika papperssvinn. Obs, snön på bilden är inte lössnö utan riktig 🙂


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *