It’s a girl – Rosa altrad ask med matchande kort

Hejsan!

Då var det dags för mitt första inlägg 2017 och då tänkte jag bjuda er på både ett kort och en altrad box som jag har gjort till en liten flicka som kom till världen i slutet av förra året. Det är ju så tråkigt med alla dessa vanliga present boxar som man bara köper färdiga så idag tänkte jag visa er hur lätt man kan göra sin egna personliga box eller låda. I boxen ska jag lägga ett halsband som är ingraverat med hennes namn och så hoppas jag att det blir en box som hon kanske sparar och lägger lite andra smycken som hon får.

pink

Hämtade ut ett väldigt spännande DT paket innan nyår och det ska bli så roligt att visa er massvis med olika pysselsaker och vad man kan göra med allt.

pinkbox2

pinkbox3

Kan säga att det va ganska skönt att skippa allt som har med jul och vinter att göra för ett litet slag och bara fokusera på ett sött flickigt kort med massa rosa och annat gulligt.

 Nu när alla högtider är över så har man ju fått en massa söta askar och annat över som man kan göra om till något annat roligt och det va just så jag gjorde med denna söta boxen. Det va en liten rund förpackning som det låg några vansinnigt goda tryfflar i och när dom va slut så kunde jag inte slänga den utan den blev ett perfekt projekt att sätta tänderna i.

pinkcard1

pinkcard2

Material som jag har använt från butiken:

Cardstock:
Vit, Rosa, Beige

Mönstrade papper:
Kaisercraft – Peek-A-Boo – Tiny Tot, Kaisercraft – Peek-A-Boo – Young One

Övriga dekorationer:
Vita rosor, Rosa rosor, rosknoppar, Prima blommor,

Blad stans, Rosa hälvpärlor, Rhinestones Strips, Rhinestones Hearts 

Rosa Rosor På Spets, Spets – Ruffle Lace 

Detta var allt för för för denna vecka men nästa vecka är jag åter här igen och då har hela teamet en tema vecka så missa inte det!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”It’s a girl – Rosa altrad ask med matchande kort”

  1. Profilbild för Maria Storjohann
    Maria Storjohann

    Gick inte att få fram sidan tyvärr?

  2. Profilbild för Sophie Carlsson
    Sophie Carlsson

    Nu går det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *