Härliga grattiskort

Hej!

Idag tänker jag visa er ett grattiskort och ett ”chokladkort” passande en 100 grams kaka från Marabou.

_DSC1059

Till dagens alster har jag matchat pappret: Coral Reef från Primer Sprayfärg med brunt, grönt och lila cardstock.

_DSC1050

Till det ”vanliga” kortet har jag kombinerat de härliga chipboard med två stycken runda dies. Den vackra bården har jag gjort med hjälp av en stans och en bit spillpapper. De stora rosorna, ros mullberry ochBlad scrapbooking hittar ni under kategorin- Blommor.

_DSC1054

För att framhäva de stora chipboard (det är 2 stycken som jag limmat ihop) så valde jag att använda glossy accent på mönstret och sedan glittra runt kanterna med guldfärgad glitterlim.

_DSC1052Till chokladkortet valde jag att biga (vika) en stor bit brunt cardstock nästan som ett omslagspapper. Här använde jag återigen jag minstans, denna gång till att dekorera ytterkanterna innan jag gjorde hål och trädde igenom en bit organzaband.

_DSC1056Jag klädde in sidorna på kortet med det mönstrade pappret och 2 nyanser av lila cardstock. För att lyxa till ovansidan blingade jag kanterna lite extra med guldfärgad stickles glue. Den ovala cirkeln finns med i kitet: Radiant Rectangles och passar perfekt till en liten hälsning. Efter att jag stämplat med enstämplar (denna från egen gömma) dekorerade jag enkelt med lila minirosor, kallor och små kvistar.

_DSC1057Det här var allt jag hade att visa er idag. Vi ses om en vecka igen.. då dyker det upp en LO med kunglig glans.

Tack för idag

Kram DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *