Handväska till vinterpartyt

Naturligtvis behöver vi en matchande accessoar till den stiliga klackskon jag scrappade tidigare, så idag bloggar jag om ett alster som borde matcha skon perfekt! Till alstret har jag valt ett ark från underbara Maja design.

Det finns många söta mallar till handväskor på nätet, men jag ville ha lite mer rymd i handväskan än vad de flesta mallar jag stött på erbjuder. Säg den som inte behöver en rymlig handväska till alla små saker som man bara måste bära med sig?  Därför tänkte jag att det borde gå att göra en väska på samma princip som man gör en korg. Nedan ser ni min version, men säkert går den att förbättra på många sätt.

För att få den följsamma rundade formen har jag fäst dubbelhäftande tejp och sedan klippt sammanfogningen i sneda flickar (se bilden). Medan jag scrapsaligt pysslade höll jag dock på att missa att ett lock till väskan var nödvändigt så det skar jag ut i efter hand. På väskans handtag har jag använt handstans och därefter fäst text från Majas ark. Hos Kristinas Scrapbooking butik finns många vackra mönster att välja bland.

Nu till den utan tvekan roligaste delen – dekorationer!

Alla kanter på väskan har färgats in med Tim Holtz distress ink ”Black Soot” för snygga och accentuerade konturer. Väskans lock stängs smidigt med ett par bitar magnetband, för det sista vi vill är ju att vårt smink och andra värdesaker ska trilla ur. På väskans handtag har jag fäst ett prickigt cremefärgat satinband, blanka pearls och en charm i form av en fjäril. Väskan har fått fötter som består av glittriga frigolitkulor som jag fann i en vanlig speceributik. Remmarnas material är glitterbestrött gummi som jag klipp ur och hålat med håltång. Den vita blomman med glitter samt de härliga och frostiga bladen kommer från Prima. Bland blomman och bladen har jag smugit in utstansat från Tim Holtz ”Festive greenary”. Stämpeln som namnger scrapparen kommer från Reprint.

Nu återstår bara att hoppas att partyväskan håller hela kvällen!

Varma vinterkramar från DT Kristina ”ScrapSalig”


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

4 svar till ”Handväska till vinterpartyt”

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  Wow, vilken härlig väska!! Jättefin.
  Kramis

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättesöt väska!!
  Kram Malin

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Tack för kommentarerna, det värmer! =D

  Stor kram till er och god fortsättning!

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Det samma till dig och din familj!!
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *