Gott Nytt År- ask

God fortsättning på er! Hoppas ni haft en fin start på nya året.

Nyårsaftonen firade vi i glada vänners sällskap. Vi njöt av god mat,
glada barn, mycket skratt och raketer vid tolvslaget. Jag ville ju ha något med mig till värdparet som tack för att vi fick komma, jag valde att dekorera en stor after eight-ask.

Jag började med att klä in asken medcardstockoch det vackra pappret: Östkusten från Maja Designs skärgårds serie. Jag valde att göra det lite lätt för mig med att inte måla asken först.. istället dolde jag kanterna som sken igenom med hampasnöre som jag limmade fast. Lite piff med stickles glue- plantinum gjorde stor skillnad på sidorna.


Jag dekorerade asken med en hel drös blommor. Den stora blomman kommer från Prima men är tyvärr slut i den färgen- det finns några få i svart kvar. Skynda att fynda!! Rosorna hittar ni självklart i butiken likaså pistillerna, vita bladen, fjädrar och kvistar utstansade med hjälp av kvistpunchen från Martha Stewart. Ser ni de träfärgade bladen, dom har jag punchat ut i ett ark träfanér. Allt måste testas 🙂

Champagneflaskan passade fint ihop med stämpeln (från egna gömmor)
den har jag skurit ut med den ovala spellbinder diesen: Radiant Rectangles.

Med detta vill jag tacka för idag! Hoppas ni får en härlig vecka med massa pyssel. Jag tänker tillbringa större delen av dagen i pysselrummet.

Kram DT-Maria

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *