Gos

Idag blir det lite vårigare färger, nämligen lila 🙂 . Lila är februari månads färg, nu är det ju några dagar kvar tills februari men färgen är ju tack och lov inte förbjuden övriga månader heller :).

Gos

Bakgrundspappret jag använt är det urläckra pappret whitewash från Kaisercraft. Gillar verkligen det pappret!! Det lila pappret bakom fotot kommer från Fab Scraps och heter I believe, ett julpapper egentligen. Men den sidan jag använt finns inget juligt alls på, så det funkar hur bra som helst 😉 . Jag har skurit remsor från Primas engraver-arcade, ruggat kanterna med en edge scraper och distressat kanterna med Distress ink vintage photo.

Har också sprayat med lite lila mist, här kan du hitta mister. Här och var har jag stämplat med Bo Bunnys textur-stämpel i svart och brunt.

Nedanför, samt lite bakom fotot har jag satt lite spets, olivgrönt organzaband. Och i blomklustret gömmer sig följande blommor, mörklila rosor i storlek XL, mellanstora rosor i färgen rosa/lila, mörklila små rosor, Le Mia mulberry roses creme samt fjädrar och rosetter i lila.

Gos

I det vita organzabandet hänger en tjusig nyckel-charm. Har gjort små silverfärgade droppar med en paper pen.

Den väldigt korta rubriken är Karen Fosters Headline.

Om en vecka är jag tillbaka igen, hoppas ni har lust att titta förbi då :)!

Kram Sofia/Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Gos”

 1. Profilbild för Maria
  Maria

  Åå vilken mysig LO. Älskar dina LO:er, du får med så mycket härliga detaljer..

  Kram Maria

  1. Profilbild för Fialisan
   Fialisan

   Tack! Vad snäll du är <3! Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *