God Jul-skylt

Hej på er!

Mindre än en vecka kvar nu, till självaste dopparedagen! Skulle ljuga om jag sa att det inte är någon julstress här 🙂 . Men då måste man försöka unna sig att sitta ner och få pyssla en liten stund. Och idag har jag gjort en skylt som ska pryda julbordet. Här på västkusten har vi ännu inte sett till någon vit mark, men min skylt är i gnistrande vitt och blått. Får vi se om julafton blir sådan eller inte 🙂 .

god jul aaaSkylten är träfärgad från början, och jag har målat den med vit akrylfärg. Och sedan glittrat till det genom att strö glitter i den blöta färgen.

 

god jul aaDe utstansade granarna och den stora snöflingan var utstansningar jag hittade i min egen gömma. Men det finns superfina dies i butiken från Tim Holtz med superläckra flingor.

Chipboardflingorna har jag sprayat med Prima Bloom Spray i färgen Cobalt.

 

god jul aTexten kommer från stickersarket Cozy Christmas (Simple Stories) . Blommorna är Prima Flowers-Forever Green. Och blad finns här , dock har de silverfärgade utgått. Men vill man ha silverfärgade är det lätt ordnat med vita blad och silverspray 🙂 .

 

god julRunt allt sitter ett pärlband i vitt , vadderade snöflingor och Prima rhinestones- Say it in crystals . Och lite smårosor i blått .

Tror jag ska göra bordsplaceringar (onödigt jag vet 🙂 ) i samma stil.

Ha det toppen, så hoppas jag ni kikar in här igen nästa torsdag (och dagarna däremellan).

Kram Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *