Grattiskort med fågel

Hej!

Så härligt att det ljusnar på kvällarna nu, och att man får höra fåglarnas kvitter! Inspirerad av det blir det ett grattiskort idag med en liten fågel. 🙂

fågel aa

 

Jag har först ritat med penna formen av en fågel och sedan klippt ur med sax. På baksidan av urskärningen satte jag ett mönstrat papper från Simple Stories- Simple sets snow fun-Flurries. Sedan fick fågeln ett öga, näbb, ögonfransar, vingar och ben.

fågel a

 

Runt kanten på kortet har jag stämplat med bårdstämpel från Clearstampers. Jag har stansat ur några rundlar med en punch från samma papper som fågeln är gjord i (fast andra sidan av pappret.)

 

fågel

 

Och vita blommor, blå resinblommor, blå curlrosor och halvpärlor som dekoration. Och till sist stämplade jag texten, just denna från egna gömmor. Men här hittar du flera stämplar i butiken.

Ha det gott!

Kram Fialisan

DT-Fialisan

God Jul-skylt

Hej på er!

Mindre än en vecka kvar nu, till självaste dopparedagen! Skulle ljuga om jag sa att det inte är någon julstress här 🙂 . Men då måste man försöka unna sig att sitta ner och få pyssla en liten stund. Och idag har jag gjort en skylt som ska pryda julbordet. Här på västkusten har vi ännu inte sett till någon vit mark, men min skylt är i gnistrande vitt och blått. Får vi se om julafton blir sådan eller inte 🙂 .

god jul aaaSkylten är träfärgad från början, och jag har målat den med vit akrylfärg. Och sedan glittrat till det genom att strö glitter i den blöta färgen.

 

god jul aaDe utstansade granarna och den stora snöflingan var utstansningar jag hittade i min egen gömma. Men det finns superfina dies i butiken från Tim Holtz med superläckra flingor.

Chipboardflingorna har jag sprayat med Prima Bloom Spray i färgen Cobalt.

 

god jul aTexten kommer från stickersarket Cozy Christmas (Simple Stories) . Blommorna är Prima Flowers-Forever Green. Och blad finns här , dock har de silverfärgade utgått. Men vill man ha silverfärgade är det lätt ordnat med vita blad och silverspray 🙂 .

 

god julRunt allt sitter ett pärlband i vitt , vadderade snöflingor och Prima rhinestones- Say it in crystals . Och lite smårosor i blått .

Tror jag ska göra bordsplaceringar (onödigt jag vet 🙂 ) i samma stil.

Ha det toppen, så hoppas jag ni kikar in här igen nästa torsdag (och dagarna däremellan).

Kram Fialisan

DT-Fialisan

Time flies

Hej!

Tiden flyger verkligen! Och det syns på mycket i min vardag, bland annat lillan. Så layouten idag handlar om det 🙂 .

time flies aaa

Fick ett så otroligt snyggt papper i DT-paketet som passade detta temat. Det heter Timepiece och kommer från Bo Bonny. Jag skar av en bit på pappret så det kom intill kanten och tog en liten bit av den avskurna biten och satte nere i högra hörnet. Kanterna är distressade med Distress Ink-Vintage Photo för att få ett mer åldrat utseende. Basen är ett beige cardstock. Jag har klippt ut små vimplar i Damaskpappret från Echo Park.

time flies a

Titeln är stickersbokstäver från Simple Stories-Cozy Christmas. Och de sitter på en tag från Teresa Collins. Och i taghålet sitter en hampasnörebit.

Jag har skvätt med Prima Color Blooms i färgen Cotton Candy och ritat små cirklar runt skvätten.

time flies aa

Sedan har jag dekorerat runt det motivklippta fotot. Med rosa rosor på spetsband från Reprint, resinrosor i rosa och cremevitt, pappersrosor i vitt och rosa, pistiller i vitt, stora blommor med glitter från Prima- Forever Green, fyllda vita hjärtan, gumdrops från Tim Holtz och till sist en guldfärgad klädnypa 🙂 .

time flies

 

Med det tackar jag för mig för idag.

Vi ses igen om en vecka! Ha det riktigt bra tills dess!!!

Kram

Fialisan

DT-Fialisan