Mini Råskog – Simple stories papper

Hej!

Ibland (ok, ganska ofta) köper jag papper som jag älskar och knappt vågar sätta saxen i. Dags att ändra på det och en idé är att skapa något som du kan ha framme på ditt pysselbord och verkligen njuta av. Kanske slänga ihop en liten ”Mini-Råskog” som sedan kan fyllas med fina dekorationer när till hands?Och det var så himla kul så, jag slängde ihop en lite mindre vagn också när jag ändå höll på…

…På sidan hängde jag en söt liten tofs skapad med bokstavspärlor

På toppen limmade jag på några pompoms

Jag älskar verkligen den fina kollektionen Scrapbooking Papper” från Simple stories, men vilken matchande kollektion som helst funkar såklart. Fördelen med att köpa ett 12×12 kit är att allt matchar från början samt att det ofta medföljer delar att klippa ut eller som här stickers.

Till hjul limmade jag fast några frigolitkulor

Kanterna kan bli ganska fula, men det räddar man upp genom att tape:a på en fin washitape runtom.

”Hyllan” skapar du genom att ta en valfri rektangel, runda hörnen med en hörnstans. Kanterna skär du till i önskad höjd och bigar sedan 0,5″ in, med hjälp av en score board, enligt bilden. Om ett 12×12 ark inte räcker runt botten så skarvar du ihop 2 remsor till lagom längd.

Kanten tape:ade jag sedan fast med dubbelsidig tape enligt bilden

Den enda klurigheten är de rundade hörnen och trickset är att klippa 5 små snitt när det börjar runda. De små ”taggarna” kan man sedan lägga omlott med hjälp av lite extra lim så bubblar det inte ut. Jag använder alltid Tacky Glue.

Undersidan är inte vacker, men jag ville visa konstruktionen

De små pappers-rullarna skapar man lätt genom
att, tja, rulla och limma ihop.

Pappersugrör håller ihop hela vagnen


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *