God Jul i en liten ask…

Den härliga julen närmar sig med stormsteg och för en julälskare som mig betyder det glädje, värme och mys med familjen. Jag bara älskar att ge bort saker och glädja mina nära och kära med lite extra i vardagen. Denna låda kommer snart hamna hos några som kommer ha det väldigt körigt de kommande veckorna så varför inte pigga upp med lite mumsigheter och en fin låda.

Lådan (som tidigare innehöll parfymflaskor) var så fin så det räckte med att klä den med några remsor av Bling Bazzill – String of Pearls. Kanterna har jag färgat lite lätt med Walnut Stain. Det mönstrade pappret kommer från Basic Grey – Aspen Frost. Jag har stansat kanterna med Martha Stewarts Doily Lace som jag bara älskar.

Dom dekorationer har jag använt mig av 2 olika storlekar på röda rosor, vita blommor från Reprint och utstansade kvistar från ännu en Martha Stewart punch. Den söta knappar snögubben, granen och snöflingan hittar ni självklart i butiken. En sista piff med rhinestones silver, rött stickles glue och en hälsning om God Jul gjorde asken perfekt.

Är ni riktigt nyfikna och vill kika lite närmare på lådan och lite annat som jag bloggat med kika in i butiken lite senare i veckan så får ni se allt live.

Ta hand om er och pyssla på!

KRAM DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”God Jul i en liten ask…”

  1. Profilbild för Malin
    Malin

    Vilken fin ask! Jag gillar verkligen dessa ”julknappar”!!
    Kram MAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *