Glad Påsk

Hej!

Då var vi äntligen inne i påskveckan och då måste jag ju bara visa upp lite påsk. Helst hade jag velat bjuda på lite sol och värme också…det närmaste jag kunde komma var att jag tagit korten utomhus i kylan 😉

Jag har gjort 2 olika varianter av enklare kort. Dessa är perfekta att kunna stoppa ner i påskägget eller varför inte påskblomman eller korgen med lite goda mumsigheter. På båda korten har jag använt mig av samma sorts papper, cardstock och cardstock cs och Magnolia – Little Easter.

På kort nr 1 valde jag att stansa kanterna med min Martha Stewart- Doily Lace. En kanonfin punch som är otroligt användbar. Kortet dekorerades väldigt enkelt med några rosor, knoppar, Påskfjäder och fjärilar. Stickles- Diamonds satte sista piffet på kortet.

På kort nr 2 använde jag ännu en gång Doliy Lace stansen och kanterna färgades in med distressen Vintage Photo. Här valde jag att dekorera med en stor gul ros, orange ros, blad och pistiller. Även denna gång smög det sig in en Påskfjäderoch lite stickles glue.

Hoppas ni fick lite ideér för sista minuten pysslandet. Kika gärna in lite senare i eftermiddag då jag visar upp en påskpåse som det fullkomligt ”Hoo hoar” om 🙂

Kram DT-Maria

 

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *