Frost-Tema dag 1

FrozenBPVälkomna till en riktig vintrig vecka här i bloggen. Vi DT-Tjejer kommer under hela veckan ge er inspiration på alster med allas våra favoriter från Disney´s succéfilm Frost.

Jag har äran att få börja denna vecka med en dörrskylt värdig en prinsessa.

_DSC0504Jag hittade 2 stycken chipboard ramar i mina gömmor som passade perfekt för att göra en tavla eller som i mitt fall en dörrskylt. Jag har försökt lekt med 3:d kuddar, modelingpaste, gesso och glitter för att dels få lite nivåskillnader och sedan den snö/frostiga effekten.

_DSC0513Här ser ni en närbild på hur ramen blev efter mycket kladdande och fixande.

_DSC0508Jag ville ju får till ett ”vintrigt” landskap i bakgrunden och det vita glittriga pappret som finns i butiken passade perfekt! Med hjälp av mina Spellbinder dies fick jag till några kullar som jag fäste med olika tjocka 3:d kuddar.

Jag passade på att glittra kullarna lite extra med vitt glitter och små söta hjärtan. Dom fäste jag enkelt med Decoupagelim. För att dölja alla de 100-talet 3:d kuddarna jag använt limmade jag fast en silverfärgad piprensare.

_DSC0507Självklart ville jag ha med snöflingor på detta projekt och jag hittade perfekta på ett ark klistermärken med Elsa. För att få dom lite stabilare fäste jag dom på en bit cardstock innan jag klippte ut dom med en liten tunn sax. De söta stjärnorna jag limmat fast hittar ni självklart i butiken, kika här!

_DSC0511Som avslutning gjorde jag Elsas klänning och snöflingorna lite frostigare med hjälp av turkost glitter och vitt glitter. Glittret fäster ni enkelt med hjälp av Decoupagelim och en liten pensel. 

Detta var mitt bidrag till denna härliga TEMA-vecka! Hoppas ni spanar in mina kollegors underbara alster…ni kommer inte bli besvikna!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *