Förpackningar förvandlade till tags

Hej på er!

Idag tänker jag visa er lite återbruk, det gäller att ta vara vara på allt 😉

Jag fick några förpackningar med rhinestones i dt-paketet, dessa var ju perfekta både i storlek och modell så dessa var jag ju bara tvungen att förvandla till några tags!

Jag började med att färga in dom med distressdynor. Jag har mixat både de ”vanliga” och oxiddynorna.

Förvandlingen blev minst sagt enorm!

Flera har önskar och frågat om att få se hur jag går tillväga så det kommer en hel drös bilder nedan med lite förklaringar, gör er beredda på många bilder 😉

Efter min omgång med distressdynorna ”duttade” jag med rosa metallic färg. Man kan skymta lite skimmer på bilden, det är betydligt mer i verkligheten.

När färgen torkat satte jag en bit från pappret: Pink & Green roses  på insidan av tagen innan jag valde att limma ihop den så den inte är öppningsbar. Jag dekorerade enkelt med några små pearls och en fjäril som fått sig en omgång med glossy accent och lite glitter. Denna tag skulle kunna funka fint som bokmärke i någon av sommarens alla semesterböcker.

Till tag nummer 2 gick jag lös med en helt vanlig pappersrulle från plastfolie och StazOn dynan då den inte ska kladda av sig. Efteråt la jag ett lager av crackel accent över alltsammans för lite extra effekt.

Också denna tag valde jag att limma ihop så den inte är öppningsbar. Sedan gick jag lös med att dekorera 🙂 Jag började med att stansa ut en ram och en Grattisdies (denna är utstansad i distressat papper som sedan fick lite glosst accent på sig) Jag blandade utstansade cirklar i olika storlekar (gjorda av spillpappersbitar) vissa har jag satt 3:d kuddar under för att få fram nivåskillnader. Jag avslutade med att sätta dit 3 stycken stora pearls.

På den sista tagen gick jag lös med den söta hjärtstämpeln, för att få skiftningarna i motiven använder ni bara mer eller mindre färg från stämpeldynan.

Denna tag ville jag kunna öppna så istället för att limma ihop den satte jag en bit plast i öppningen ( denna bit kommer från egen gömma)

Upptill dekorerade jag med en stor turkos blomma, gula rosor, små knoppar och blad– allt från webshoppen. Den söta charmen passade fint ihop med blommorna och det ljusgula organzabandet.

Nertill satte jag dit en utstansad ballong ( 2 lager med 3:d kuddar mellan) några moln och pearls.

Här får ni en skymt av insidan där det finns plats att skriva några rader om man vill, annars är det fint precis som det är.

Nu är jag klar med alla bilder och text….. hoppas jag inte tröttat ut er men det var så många moment och jag vill ju visa så mycket som möjligt!!

Tack för idag! Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

5 svar till ”Förpackningar förvandlade till tags”

 1. Profilbild för Marlene Ljungman
  Marlene Ljungman

  Smart och snygga blev dom =)

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tusen tack <3

 2. Profilbild för Anna Granholm
  Anna Granholm

  Fiffiga tips !!!

 3. Profilbild för Carolina Wahlberg
  Carolina Wahlberg

  Så snygga!! Väldigt påhittigt ??

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tusen tack ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *