Födelsedagskort och minibyrå i lila toner

Hej Allihop!

Idag kommer mitt första inlägg som DT för Kristinas Scrapbooking. Jag har gjort ett kort och en liten minibyrå full av scrapgodis till en arbetskollega och scrapvän som faktiskt fyller år just idag.

DSCF7816

DSCF7831

Jag har gått hela dagen och väntat på lite bättre ljus att fota i men idag är visst en sådan där dag då det inte blir ljust. Ber om ursäkt för skuggorna i bilderna.

Till kortet har jag använt cardstock ”Wild Pansy” (var visst tillfälligt slut i shoppen), mönsterpapper Maja Design, ”Ska vi ta en fika”, och ”Söders Höjder”, samt en tag från arket Graphic 45, ”Place in Time”. Till insidan har jag använt ”Våffla med björnbärssylt”.

DSCF7835 DSCF7834Som dekoration har jag använt: 1 stor lila ros, små rosor, fjärilar och blomma (är inte fjärilarna helt underbara), spetsblomma, rosett, och en charm i form av en bjällra klocka. Jag har färgat in kanterna på alla papper med seedless preserve och black soot och ruffat till kanterna lite med en kniv.

DSCF7809

Skylten med ”Jessica” är stämplad på vitt papper med you dos stora bokstäver och versamarkdyna, embossat med silver Pearl sedan har jag gått över texten igen med embossingpenna och lagt på ett andra lager silver Pearl. På detta sätt får man en text som är heltäckande och sticker ut lite mera. (Denna metoden använder jag ofta när jag embossar.) Sedan har jag färgat in med seedless preserves, Dusty Concord och Shaded Lilac.

Minibyrån är gjord av 3 tändsticksaskar som jag klätt med tunn kartong runt om (för stabilitet) och sedan samma papper som kortet plus ett från Maja Design, Paper pad Maja design Till handtag och som fötter under har jag använt halvpärlor från You Do. Tack för att ni tittar in.

Kram Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

5 svar till ”Födelsedagskort och minibyrå i lila toner”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Premiär! Jättevacket inlägg! Jessica-texten var riktigt fint embossad! Visste inte att man kunde ”dubbelembossa”!

 2. Profilbild för Susy
  Susy

  Så himla snyggt!

  KRAM SUSY

 3. Profilbild för Tania
  Tania

  Så kul att få se dina kreationer, super fint.
  Kram kram

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Så sött! Jag ÄLSKAR Maja Designs papper. 😉
  Kram MAlin

 5. Profilbild för Elinor
  Elinor

  Funderar på hur du har gjort botten och toppen på byrån. Är det kartong klätt med papper? Tycker den är jätte söt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *