Exploding box a la strand

Hej!

Idag tänker jag bjuda er på en exploding box som bara skriker sommar, sol och strand.

Jag har använt mig av papper från Pion Designs serie: Shoreline Treasures. Eftersom sommaren snart är slut finns det inte så många papper kvar ur denna serie men det är möjligt att dom kommer komma in igen.

Själva boxen är skapad i vitt cardstock. Jag har klätt in den i brunt och begie cardstock och sedan pappret PD 4609 som tyvärr är slutsålt.

DSC_0322

Insidan klädde jag med samma papper som på utsidan och dekorerade med bilder från mönsterarket: Shoreline Treasures – Tags . Även på locket finns det en bild från samma ark.

DSC_0327

DSC_0326

DSC_0325

Kanterna har färgats in med distressdynan walnut stain och stickles glue- platinum.

I mitten av asken dekorerade jag med snäckor plockade av mig och dottern, en bild från Images, hampasnöre, fjäder och resterna från påsk…ett halvt ägg 😉 Det guldfärgade ankaret kommer från egen gömma.

DSC_0324

Locket dekorerades generöst med hampasnöre och en bild som jag embossat med det makalöst fina Stampendous embossingpulvret. Vita blommor, pappersrosor i två färger, blad, Pearls och en slända också den både embossad och krackelerad med crackel accent.

DSC_0319

Med detta vill jag önska er alla en härlig vecka!!!

Kram DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Exploding box a la strand”

  1. Profilbild för Kristina Melin
    Kristina Melin

    En väldigt fin box, Maria! Mycket koncentration vid glitterlim-påsättning, men det blir ju väldigt effektfullt! Tänk vilken rolig uppfinning, exploding box!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *