Ett vänskaps kort

Hej!

Idag kom det ett ofrivilligt sent inlägg, hade svårt att hitta tillbaka från Blåkulla 😉 Hoppas ni haft en härlig påsk, vädret har man ju INTE kunnat klaga på.

Nu är det slut på ”påskiga” saker från mig, istället tänker jag visa ett kort jag gav till en mycket kär vän till mig på hennes födelsedag.

DSC_0016

Jag fick arket: Violet Crush – Wall Flower från Kaiser Kraft i mitt DT-paket. Det passade perfekt till mitt kort jag tänk skapa. Jag matchade det med två olika rosa cardstock.

DSC_0018

Jag började med att skära ut ramen i mitten av rutan. Sedan satte jag Distanskuddar runt öppningen och sedan ett cardstock med lite ”glimmer”. Stämpeln kommer från egna gömmor eller rättare sagt från en pysselväns gömmor 😉

Eftersom arket var så fint i sig valde jag att dekorera med några rosa liljor, rosor, knoppar, pistill dekorationsbär och blad. Den stora fjärilen har jag punchat ut med en Martha Stewart punsch. Nyckeln hittar ni på kategorin charms, kika gärna in där! Som pricken över I piffade jag till det med stickles glue.

DSC_0020

Insidan dekorerade jag ett rosa papper som jag inte hittar i butiken. Den söta utstansade ramen är en spellbinder dies. Kanterna har fått sig lite färg av distressen Walnut Stain och sedan piff med stickles glue.

DSC_0019

Baksidan fick bli enkel men en bård gjord med en Martha Stewart punsch och sedan en av mina egna stämplar.

Tusen tack för idag och på återseende!!!!

KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Ett vänskaps kort”

 1. Profilbild för Margareta
  Margareta

  Kanonfint kort!! Vänskapsreceptet är verkligen bra! Blomdekoren gillade jag tokmycket!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack!!
   Vad roligt att du kikade förbi
   Med vänlig hälsning
   Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *