En söt liten vattenkanna med mycket kärlek.

Hejsan på er i vårsolen!

Idag tänkte jag visa er en liten vattenkanna som jag knåpat ihop med mycket kärlek och en liten gnutta tålamod. Hittade en bild på nätet men ingen tutorial, så jag gjorde ett försök att göra en som liknade bilden själv.  Min tutorial tänkte jag visa er nästa vecka så jag hinner finslipa lite på den för nu förstår jag knappt den själv=)

Tanken bakom vattenkannan var att jag skulle köpa lite blomfröpåsar och lägga i så blir det en perfekt liten gåbort present eller varför inte kanske en morsdagspresent. Vilken mamma skulle inte bli glad för blommor, även om dom är i påsar=)

vattenkanna1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till basen på vattenkannan har jag använt mig av cs Bazzill  Canvas  Cantaloupe och det mönstrade vackra pappret kommer från Kaiser Craft – LimeLight. Jag har använt baksidan på det papper som har svart bakgrund vita blommor och med gröna blad.

vattenkanna2

 

 

 

 

 

 

 

Dekorationerna som fick pryda min kanna låg i mitt senaste underbara DT- paket och dom sakerna är pärlor på tråd, Prima Say It In Pearls, rosa spets, blad, vita knoppar, rosa och beiga rosor.  Bradsen som ser ut som skruvar tycker jag är så charmiga och dom hittar ni här i shopen. Fjärilen har jag stansat Martha Stewart Monarch Butterfly Large Double Punsch och sedan har jag satt dit vita halvpärlor i mitten på den som kropp. Har även kletat dit lite Stickles Glue – Platinum för att få lite extra bling på den.

vattenkanna3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hålen i själva pipen har jag gjort med en vanlig håltång men går alldeles utmärkt att använda denna som Kristina har i butiken, och den runda delen på pipen har jag stansat ut med Easy Punsch.

Som sagt hann tyvärr inte få upp tutorialen tills idag med ska jobba på den och försöka lägga in den så fort jag kan så ni också kan prova denna lilla skapelse.

Ha en bra vecka så ses vi igen nästa onsdag!

Kramar DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”En söt liten vattenkanna med mycket kärlek.”

 1. Profilbild för Helena Carlsson
  Helena Carlsson

  Saknar tutorialen som du lovade att lägga ut.

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   Hejsan!! Tror du måste ha missat inlägget där jag visar steg för ssteg hur man gör vattenkannan.
   Finns både mina bilder där man följer när jag sätter ihop den och pdf filer på mallarna jag använt mig av.
   Kolla detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *