Alla hjärtans dags brevlåda och Brevpapper

Hej!

Jag har länge velat testa att sätta ihop en liten brevlåda och äntligen tog jag mig tiden! Om man äger en skärmaskin såsom ex Silhouette cameo så finns det cutfiles att köpa för ändamålet, men då jag står utan så konstruerade jag manuellt istället…

Brevlådan är skapad av rött cardstock och klädd med designpapper från Echo Park (samma arks fram- och baksida)

Kanterna blev lite fula så jag limmade en härlig chunky twine längs med kortsidorna…Limmet jag använde var Aleens Tacky Glue – Fast Grab för att bandet skulle torka på rätt plats så snabbt som möjligt…

Luckan som går att öppna är fasthållen med en
söt hjärtformad guld brad

I mitten satte jag en utsökt Prima ros, bredvid enkla pappers rosor…Jag limmade även fast små utklippta detaljer från ett Doodlebug designpapper jag hade i gömmorna, samt strödde över en ljuvlig paljettmix i härliga röda färger...

 

…Det är de små detaljerna som gör det…

Återstår bara att fylla min lilla brevlåda med kärleksfulla små brev! På Kristinas Scrapbooking finns det många vackra brevpapper att välja bland.

Glöm inte att berätta för dem som står Dig nära hur mycket de betyder för Dig!

Kram
//Cattie

En söt liten vattenkanna med mycket kärlek.

Hejsan på er i vårsolen!

Idag tänkte jag visa er en liten vattenkanna som jag knåpat ihop med mycket kärlek och en liten gnutta tålamod. Hittade en bild på nätet men ingen tutorial, så jag gjorde ett försök att göra en som liknade bilden själv.  Min tutorial tänkte jag visa er nästa vecka så jag hinner finslipa lite på den för nu förstår jag knappt den själv=)

Tanken bakom vattenkannan var att jag skulle köpa lite blomfröpåsar och lägga i så blir det en perfekt liten gåbort present eller varför inte kanske en morsdagspresent. Vilken mamma skulle inte bli glad för blommor, även om dom är i påsar=)

vattenkanna1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till basen på vattenkannan har jag använt mig av cs Bazzill  Canvas  Cantaloupe och det mönstrade vackra pappret kommer från Kaiser Craft – LimeLight. Jag har använt baksidan på det papper som har svart bakgrund vita blommor och med gröna blad.

vattenkanna2

 

 

 

 

 

 

 

Dekorationerna som fick pryda min kanna låg i mitt senaste underbara DT- paket och dom sakerna är pärlor på tråd, Prima Say It In Pearls, rosa spets, blad, vita knoppar, rosa och beiga rosor.  Bradsen som ser ut som skruvar tycker jag är så charmiga och dom hittar ni här i shopen. Fjärilen har jag stansat Martha Stewart Monarch Butterfly Large Double Punsch och sedan har jag satt dit vita halvpärlor i mitten på den som kropp. Har även kletat dit lite Stickles Glue – Platinum för att få lite extra bling på den.

vattenkanna3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hålen i själva pipen har jag gjort med en vanlig håltång men går alldeles utmärkt att använda denna som Kristina har i butiken, och den runda delen på pipen har jag stansat ut med Easy Punsch.

Som sagt hann tyvärr inte få upp tutorialen tills idag med ska jobba på den och försöka lägga in den så fort jag kan så ni också kan prova denna lilla skapelse.

Ha en bra vecka så ses vi igen nästa onsdag!

Kramar DT Sophie

DT-Sophie

 

 

Tavla med fjärilar

Hej!

Härliga vår, äntligen är du här :)!

I vårens tecken går dagens inlägg. Jag har inte hittills sett någon fjäril utomhus men snart dyker de upp! Däremot har jag totalt gått lös med fjärilar inomhus, i pappersform dock 🙂

tavla

Jag håller på att inreda vår lilla tjejs rum och det blir såklart i rosa toner. Jag har stansat ut fjärilar i vit och cardstock rosa cardstock med Martha Stewarts fjärilspunch Monarch butterfly. Därefter vikt dom lite på mitten så de börjar flyga 😉 . De fick forma ett hjärta på den vita cardstocken där några flyger med vinden. Några av fjärilarna är monterade på glaset och ramen. Resten är innanför 🙂

tavla d

Jag har stansat ut bårder i samma papper med Martha Stewarts punch Doily Lace. Mellan de två bårderna har jag satt 3D-kuddar.

tavla dd

Sedan monterade jag allt i ramen Estancia Exklusiv, ramen är 30×30 cm.

Det var allt jag hade för denna gång, jag är tillbaka igen om en vecka 🙂

Ha det bra i vårsolen!

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan