En liten pepparkakslåda till glöggkvällen

Hejsan!

Nu är det inte många dagar kvar tills dopparedagen idag är det bara en vecka kvar och jag tror att nedräkningen har börjar för många, särskilt dom små.

Idag tänkte jag visa er en liten låda eller box som jag gjort som man bland annat kan lägga pepparkakor i eller kanske något annat smått och gott. Ska iväg på glöggkväll här nu i veckan och då tänkte jag köpa med en flaska glögg till värdinnan sedan tänkte jag att hon skulle få en sån här liten pepparkakslåda.

Jag valde att göra som ett litet fönster så att man kan se vad som gömmer sig inne i den lilla lådan och det jag har använt som fönsterruta är ett overheadblad.

Basen på lådan är gjord utan brunt cardstock som jag sedan har klätt in med ett mönstrat papper från Maja Design. På kanterna så har jag kletat lite 3D snö så att det ska se ut som lite frosting och brun stickles för att glittra till den lite=)

Bild på min mall och måtten hittar ni längst ner i inlägget men ni kan ju givetvis ändra måtten så det passar just det ni ska göra.

Materialet som kommer från butiken kommer här:

Cardstock: Pinecone

Mönstrat papper: Maja Design – A Gift for You Handwritten Post Card, A Gift for You – Die Cuts Sheet

Die: Spellbinder Circles Large,

Dekorationer/övrigt: Stickles Glue – Cinnamon, 3D Snow, Knappar Figurer Julbaket, Pearls – Creme/White

Så då börjar vi nedräkningen tills nästa gång vi ses och det är ju på självaste julafton men försök att inte stressa alltför mycket utan njut lite också.

Kramar DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *