En kärleksförklaring

Hej!

Då var vi inne på vår sista tema-vecka för denna gång och denna vecka är det:  Återbruk – gör om något ni har hemma, eller använd hemma-grejer som dekoration som gäller.

Jag har förvandlat en gammal ram jag köpt på loppis till en tavla. Denna tavla är en kärleksförklaring till min älskade make som jag i veckan firar 10-årig bröllopsdag med. Texten på tavlan är en del av låten Kärleken förde oss samman av Ulf Lundell, vilken var och är ”vår” låt. Egentligen hade jag velat ha med lite mer text men det fick helt enkelt inte plats.

Här ser ni före bilden:

_DSC0929 (2)Efter ett par omgångar med vit gesso, glitter och Pasta Luce (ett slags glitterlim med guldflakes) så kände jag mig nöjd med ramen och fortsatte då med själva tavlan.

_DSC0978 (2)På ett stort svart ark spayade jag en blandning avInka Gold Vax Silver och vatten med hjälp av en mini mister. Sedan satte jag dit min text. Jag har använt mina självhäftande alfabetsschabloner som tyvärr inte finns i butiken. MEN det finns flera andra modeller här!

_DSC0981 (2)Efter att jag placerat texten som jag ville ha den började jag måla över det hela med gesso igen! Om ni tycker det ser konstigt ut med det stora D:et beror det på att det bara fanns med 1 sådant och jag självklart behövde 2.

_DSC0991Här ser ni resultatet av mycket målande, glittrande och spayande av både min egen ”mist” och Primas color bloom spray.

Jag har dekorerat med blommor i vit/creme färg och efteråt har jag duschat dom i min mist för att få dom att skimra.

_DSC0994_DSC0995_DSC1000Bokstäverna fyllde jag i lite extra med mina wink of stellas i färgerna svart och guld. Här ser ni det jag använt för att få tavlan som jag ville. Pasta Luce, Gesso, Inka Gold Vax Silver, Color Bloom Spray och bokstäverna.

Med detta vill jag önska er alla en härlig vecka!

KRAMAR DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *