Du är guld värd

Hej!

Jag kommer fortsätta att spinna lite granna på kärlek och omtanke också denna vecka. Vi har haft några väldigt intensiva dagar i blomsteraffären där jag jobbar och min goa chef har jobbat såå mycket. Jag och min jobbarkompis Anna-Karin ville ge henne lite uppmuntran för allt slit och för att hon är så go. Här ser ni resultatet:

DSC_0593 (2)

 En noblessask fick det bli, vem gillar inte choklad!

DSC_0589 (2)Jag började med att måla alla kanter och skarvar på asken med gesso. Sedan klädde jag den med vitt cardstock. Kanterna fick sig självklart en omgång med edge scrapern  .

DSC_0590 (2)Efter en del beslutsångest med vilket av alla mina mönstrade papper jag skulle använda valde jag till slut både fram och baksidan av pappret: Vintage Autumn Basics no.II (tyvärr är det slut i butiken, men det är möjligt att det snart kommer in igen). Den matchande tagen hittar ni på detta ark. En ram av wellpapp passade fint och fick en given plats på locket.

DSC_0588 (2)

Jag har dekorerat med diverse blommor. Några från mina egna gömmor men ni hittar rosor, pistiller, blad och organzaband i butiken. Den vackra swirlen kommer från egna gömmor men kika på den här, den är inte alls tokig! En annan favorit jag använt är vitt pärlband som jag limmat fast. Jag älskar hur det lyxar till asken. Som avslutning blingade jag till den med stickles glue.

DSC_0596 (2)

Insidan dekorerade jag enkelt med samma papper som jag använde till locket. Den söta rosbården är den nedre kanten på pappret (allt måste tas tillvara!) Fjärilarna har jag stansat ut med 3-in-1 punchen från Martha Stewart. Några Pearls och stickles glue piffade till insidan.

DSC_0595

För att få till själva hålet för chokladen tog jag spellbindern: Labels One till hjälp. Blommorna ni ser kommer från you do.

Med detta vill jag tacka för denna vecka och hoppas ni fick lite sug att dekorera er egen chokladask.

KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Du är guld värd”

 1. Profilbild för Karin
  Karin

  Jättesnyggt!!!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack Karin!!

 2. Profilbild för Eva
  Eva

  Jättefint. Vilket jobb du har lagt ner.

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack!
   Börjar man bara pyssla så går det av bara farten.
   Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *