Dopkort

Hejsan!

Då va det onsdag igen och vi har nått halvvägs av veckan innan det är dags för helg igen och i helgen så ska min systerson döpas så därför tänkte jag visa er ett litet dop kort idag.

julius4

Jag tycker att denna variant av dop kort med just själva klänningen är så himla söta och gulliga och själva formen gör ju att man kan dekorera ganska sparsamt och köra Clean and simple.

julius2

Så på insidan ska jag egentligen ha en mindre storlek på klänningen som jag har klippt ut så den ska få plats och ge stadga samtidigt som man kan skriva där, men glömde sätta fast det innan jag fotade och la in. Så nu här i skrivande stund så hittar jag den gömd under ett annat papper i mitt kreativa kaos och då är det lätt att missa vissa saker.. Ooops.

julius5

Den lilla pojken ska döpas till Julius som ni kanske har misstänkt vid detta laget och jag hoppas att det bli uppskattat att moster har lagt ner lite extra kärlek istället för att köpa ett färdigt.

Materialet som jag har använt till detta kort hittar ni här:

Mönstrade papper/ cardstock:  Scrapbooking papper, Cardstock Bazzill – Canvas – White (som tyvärr glömdes bort på bilden)

Blommor: Blad scrapbooking, ros vit, ros babyblå

Övriga dekorationer: Alfabet, chocolate pearls, Spets, Charm

 

Så detta var allt för mig, fortsatt trevlig vecka!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *