Bröllopskort i romantiskt vitt och rött

Hej!

Jösses vad veckorna fullkomligt springer iväg, nu är det redan måndag och dax för ett nytt inlägg från mig.

Jag kommer också denna vecka bjuda er på kärlek. Denna gång ett bröllopskort till Emilia och Janne som blev äkta makar på just alla hjärtans dag.

Detta kort har jag gjort väldigt stilrent men ändå romantiskt med de röda rosorna och det vita pärlbandet.

Jag började med att torrembossa ett kritvitt cardstock, tyvärr finns just denna embossing- folder inte kvar i sortimentet men ni har en liknande här. För att framhäva det embossade hjärtat har jag målat tunt med en silverpenna och sedan blingat med stickles glue. Runt kanten har jag limmat fast vitt pärlband, vilket jag tycker passar perfekt till romantiska bröllopskort.

Jag dekorerade enkelt med mörkröda rosor och en swirldies från egna gömmor. De vackra silverringarna kommer från you do och passar fint ihop med de övriga dekorationerna. Ni hittar perfekta textstämplar med bröllopstema här.

Det ljusgrå pappret ni skymtar på denna bild och som sedan finns på insidan av kortet kommer från Maja Designs serie Nyhavn. Det heter- Romantic Lunch. Kanterna har jag ruggat upp med hjälp av min edge scraper.

På insidan av kortet valde jag att göra en ”ficka” på vänstersidan för att lätt kunna stoppa ner ett presentkort eller en extra liten hälsning till brudparet. Återigen har jag dekorerat med pärlband. Jag valde även att dekorera med några utstansade hjärtan. Det stora kommer från egna gömmor, men det finns en spellbinder som är bara såå fin (står på min önskelista 😉 ) de mindre har jag gjort med min Martha Stewart punch. De söta pärlhjärtat hittar ni självklart i butiken.

De söta ramarna jag använt till hälsningarna kommer från spellbinders och heter: Labels Twenty Three. Kanterna har färgats med distressdynan walnut stain.

Baksidan fick ett litet avtryck från mig 🙂

Jag hoppas jag inte tråkat ut er med en massa bilder och text utan att jag kunnat inspirera er i ert skapande.

Klicka här för att besöka webbutikens egen Alla hjärtans Dag-pyssel sida!

Tack för idag och vi ses om en vecka igen. Då bjuder jag er på något helt annat.

KRAM DT-Maria

Kommentarer

Ett svar till ”Bröllopskort i romantiskt vitt och rött”

  1. Profilbild för Sara
    Sara

    Hej!
    Superfina kort!! Kan man köpa färdiga kort av er? Jag ska på bröllop snart och skulle väldigt gärna vilja ge ett kort som är nåt alldeles extra! Hittade bilden på det här kortet på internet och blev helt tagen!!
    Mvh Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *