babyshoe in blue

Hejsan!

Idag hade jag tänkt att bjuda er på något litet sött och gulligt, nämligen ett par blå babyskor som ska lika ett par Converse  skor. Det finns ett par olika beskrivningar på denna vikning om man googlar på nätet.

babyshoe5

 

 

 

 

 

 

 

 

Fick hem ett nytt Dt paket i veckan med massa godsaker från butiken så att det var bara att sätta tänderna i det och börja skapa något. Givetvis så föll jag ju för dom vackra papperna från maja design vintage baby och det jag använde är Vintage Baby – Newborn

babyshoe1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är väldigt svag för stjärnmönster och tycker om att se det på ungefär allt!=) Så detta pappret va jag bara tvungen att börja skära och klippa i, men har ju även använt mig av ett blått cardstock också. Skosnöret är ett sidenband och hålen till snöret har jag gjort med öljetter så det ska hålla.

babyshoe2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Återigen…. så blev ju detta ett projekt utan blommor, så lite bling va jag allt tvungen att sätta dit över sulan. Sedan fick jag något i mitt DT paket som jag inte har använt mig av förut, nämligen mossgummi vilket blev perfekt till att göra själva sulan av. Jag fick klippa ut 3 st sulor till varje skosula för att få den höjden jag ville ha på den och för att sedan dölja och få finare resultat så klippte jag en smal list och limmade fast runt skon så man inte kunde se hur många lager jag gjort. Stjärnan på sidan av skon är utstansad med en punsch från Fiskars

babyshoe4

Hoppas ni gillade min lilla sko så ses vi igen nästa vecka med nytt spännande pyssel!

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”babyshoe in blue”

 1. Profilbild för Ingela
  Ingela

  Supersöta mini Converse!!!! Jag älskar converse och har många många par i min garderob. Skulle gärna testa att göra dessa! Har du någon länk till den vikningen du har använt till dessa supersöta minisar?

 2. Profilbild för ann-Kristin wictorin
  ann-Kristin wictorin

  Hej! Har du någon mall till denna fina babysko ?
  Med vänlig hälsning, annki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *