Änglar..visst finns dom

Jag föll pladask för Pion Designs nya papper Silent night och blev såå glad när dom dök upp i mitt senaste DT-paket. Det får bli ett julkort även idag.

Jag har gjort ett Staflikort i måtten 12×12 cm. Dom är alltid uppskattade att ge bort och väldigt roliga att göra. Jag har använt mig av 3 olika CS- Quick Sand, cardstock och Bling – Blank Check. Kanterna har jag skrapat med edge scrapern och färgat med distress- Vintage Photo. Änglarna kommer från arket- Silent Night – Collage från Pion Design. Runt kanerna har jag först färgat med Vintage Photo och sedan blingat med Stickles Glue- Diamond.

vita och röda pappersrosor hittar ni i flera olika färger i shoppen. Dom söta kvistarna stansar ni lätt ut med Martha Stewarts- Branch Punch. Jag har dekorerat med några pearls och 2 olika sorters band. Den söta charmen kommer från egen gömma.

På insidan av kortet har jag satt en tag från arket Silent Night – Tags. Återigen dekorerade jag med distress, stickles glue och några pearls. Stämpeln är min egen men varför inte fylla på era gömmor med denna.

Hoppas jag har kunnat bjuda på lite inspiration även idag. Ta hand om er så ses vi om en vecka igen!

Kram DT-Maria

 


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Änglar..visst finns dom”

  1. Profilbild för ScrapSalig
    ScrapSalig

    Stafflikort är en av mina favoritvikningar och du har komponerat och scrappat till det supersnyggt! De rivna kanterna tillsammans med den vackra vintagebilden ger en härlig känsla av gammeldags jul!

    Ha en underbar helg!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *