Altrat rör till bad bomber – Pringles Rör DIY

Hej allesammans och trevlig Valborg på er! Sista dagen på April månad bjuder på en solig morgon och hela två inlägg ifrån mig. Först ut vill jag visa ett chipsrör som fått sig en makeover.

Jag fick så sött papper från Magnolia- Purple Bubbly Duck i mitt senaste DT-paket som jag ville skapa något i bad tema. Det fick bli en Bad Bombs förvaring.

Jag började med att klä in burken med Purple Bubbly Duck, i den nedre kanten limmade jag fast ett vitt pärlband. Etiketten är en bit rosa Cardstock- Blushing. Kanterna är färgade med distressdynan Vintage Photo för att få lite nött effekt. Den söta badankan kommer från You Do och finns självklart i shoppen likaså vita och röda pappersrosor.

Bokstäverna kommer från egen gömma.

Locket har jag dekorerat med rosa cardstock som har fått kanten skrapad med egde scraper och sedan färgad med Vintage Photo. Runt kanten har jag limmat fast en söt bit spets och voila så är det hemska plastlocket ett minne blott 🙂  Alla blommorna finns i shoppen tillsammans med många många fler.. spetsen och pärlbandet har fått göra ett återbesök här också. Fjärilen är utstansad från Martha Stewarts 3-in-1 stans som finns i shoppen. För att piffa till det hela har jag gått lös med lite Stickles Diamond.

Det var allt jag hade att visa just nu, kika gärna in lite senare då jag tipsar om en enkel men mycket uppskattad mors dags present.

Kramar DT- Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Altrat rör till bad bomber – Pringles Rör DIY”

 1. Profilbild för linda
  linda

  Vilken liten söting, jättefin! Jag altrade själv sådan liten burk igår, den får ni kika närmare på i slutet av Maj… Ha en fin valborg med mycket skratt kramar linda

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Läckert rör med läckra dekorationer! Så söta de små knapparna med ankor är…de blev ju perfekta till ditt alterprojekt! Jag gillar verkligen hur du byggt blommorna på höjden på rörets lock och spetsen runt kanten blev verkligen pricken över i:et!

  Sköt om dig!

  Kram

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack snälla du!
   Jag föll pladask för dom söta ankorna, både på pappret och knapparna. Dottern blev mer än nöjd över sin present.
   Kram

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh så söt! Verkligen sött papper från Magnolia!
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *