Altrad noblessask

Hej!

Nu är vi inne i december och tiden bara flyger förbi, snart står julen utanför dörren med allt vad det innebär. Hoppas att ni är i full gång med allt julpyssel och alla bestyr som hör december till.

Idag så tänkte jag visa er en liten altrad noblessask som man kan ha framme eller kanske ge bort i present om man ska gå bort på någon tillställning.

 

Nu när det är en massa julavslutningar på dagis, fritids och i skolan så tycker jag att sånna här små presenter är perfekt att ge till fröknarna och det uppskattas väldigt mycket.

noblessask3

 

 

 

 

 

 

 

 

Lika mycket som jag älskar dom traditionella julfärgerna så tycker jag det är så härligt att det nu blir mer vanligare att våga använda mer färger så dessa papper i blåa och rosa toner faller verkligen mig i smaken!

noblessask2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eftersom jag har klätt in kartongen så blir locket lite mer svårare att stänga och vill gärna glipa lite så därför så gjorde jag som ett bälte som man trär på asken och det är på den som jag har dekorerat lite extra.

nobless4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Material från butiken:

Cardstock:

vitt, rosa, blått

Mönstrade papper: 

Maja Design,  Kaisercraft – Silver Bells – Joy,

Dekorationer:

Die Cuts Kaisercraft – Silver BellsSpellbinder Nestabilities Dies – Floral Ovals, Rosa ros, små blå rosor, rosknopp rosaInkido Strass Rhinestones – Rosa Mix, mörkrosa halvpärlor

 

Hoppas att ni får en fortsatt bra vecka så ses vi nästa onsdag igen!

Kram DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *