Altrad korg

Hej!

Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen! Jag njuter för fullt av att äntligen min favoritårstid är här!

Det är ju alltid saker man får för sig att göra under sommaren, och en av sakerna jag fick för mig var att röja på vinden. Och då hittade jag en gammal korg som förvisso aldrig varit använd, men säkert hade 15 år på nacken i alla fall. Så då tänkte jag att antingen får den slängas eller så får jag göra något av den. Nu är den trista träkorgen lite roligare.

En förebild på korgen också…

Först fick den sig ett par omgångar med vit akrylfärg, sedan sprayade jag med Glimmer Mist-Santas Baby och Glimmer Mist-Apple.

Därefter åkte limpistolen fram och jag började montera på massa blommor, det blev en hel hög med olika. Här kommer de olika i en lång rad 🙂  Rosa stora rosor, Lila stora rosor, rosa/vita mellanstora rosor, små rosa rosor, juteblommor från YouDo och vita blomspröt och blommor (från en mix som inte längre finns kvar i butiken).

En vacker drottningkronecharm fick hänga i en silvertråd, och fjädrar fick pryda runt. Några söta blad samt rosa pistiller. Och självklart några vita fjärilar, med Glitterlim på. Jag har också stuckit ner några vita hjärtpins.

Runt handtaget har jag tvinnat hampasnöre, och en liten lila rosett gjord av prickig organza. I korgen limmade jag fast ett rosa tyg och rosa tyll.

Tycker det blev en romantisk liten korg och nu behöver den inte längre bo på vinden 🙂

Lite kul att kunna pimpa upp något gammalt, så här i återbrukningstider :).

Soliga kramar till er alla!

Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *