Juldekoration med Magnolia stämplar

Hej på er!

Nu är det inte många dagar kvar innan vi rullar in i december och jag är i full gång med julkortstillverkningen, och hoppas att ni är det med. Men idag har jag tagit paus från julkorten och har pysslat med lite annat. Mina barn på 7 och 8 år tycker det är väldigt roligt att vara med och pyssla och särskilt med magnolia figurerna. juldekoration7

Så i helgen ville dom att vi skulle göra lite juldekorationer som dom kunde ta med och ställa i skolan, så vi satte igång att måla magnolia stämplar. Vi gjorde varsin dekoration men jag fick inte lov att visa deras fina alster utan dom skulle vara hemliga tills första advent=)

Efter att jag målat och klippt ut mina Tildor så började jag med basen som är en bit kartong som jag klätt in med mönstrat papper. Granen har jag gjort som en vanlig strut, jag har målat en stor cirkel och delat den på hälften och sedan satt ihop. Jag ville att granen skulle fungera som en liten myspys lampa på själva dekorationen. Så jag gjorde massa hål i struten och sedan så sprutade jag stickles runt hålen så det ramade in det lite finare, och så har jag ett el värmeljus under granen som är avtagbar. Stjärnan högst upp på granen har jag stansat ut med en egen liten stjärnstans och sedan har jag vikt den lite så att det blir en 3d stjärna och täckt den med stickles. Mall på stjärnan finns i mitt förra inlägg.

Jag har dekorerat mitt lilla Tilda land med små paket som jag har gjort av papper och satt små rosetter på dom. Själva granen  har jag dekorerat med röda pärlor, rött pärlband och små vita stjärnor från ett stickersark.

juldekoration3 juldekoration5

Material från butiken:

Mönstrade papper: Kaisercraft – Basecoat Christmas – Berry, Maja Design – A Gift for You – Wishing You Peace & Joy

Stämplar: Magnolia – Waiting For Christmas 2014 – Christmas Candle TildaLittle Cute Tilda, Sparkle Poinsettia Tilda, Tilda in Cozy Coat.

Dekorationer: Pärlband, rhinestones silver, Stickles Glue – Golden Rod, Stickers Peel Off’s – Julkulor, rosetter,

Detta va alltför mig ses igen nästa vecka!!

Kramar DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

4 svar till ”Juldekoration med Magnolia stämplar”

 1. Profilbild för Mumman
  Mumman

  Det är ju helt galet Sophie vilka grejer du gör! Like it!

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   Tack så mycket!! Kul att du gillar det jag gör

 2. Profilbild för Lise-lotte Larsson
  Lise-lotte Larsson

  Jättehäftigt! Tänk om kunde göra så mycket fint!

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   Tusen tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *